Gavà va acollir el Campionat de Catalunya de relleus màster

296

La Bòbila de Gavà va acollir una nova edició del Campionat de Catalunya màster de relleus, amb la presència d’una setantena d’atletes i gairebé una vintena d’equip participants de totes les categories masculines i femenines. Les pistes gavanenques es van omplir de màsters per la celebració d’una nova edició del Meeting de Gavà, amb proves diverses de la categoria.

Podi del Campionat de Catalunya de relleus celebrat a Gavà. Foto FCA

A nivell del Campionat de relleus, diversos equips van aconseguir més d’una medalla. D’entrada, la JA Sabadell, amb l’or M60 al 4×100 i una plata a la mateixa prova, l’or M50 al 4×400 m, i l’or M50 al 4×400 m mixt. O també l’UCA, que va aconseguir l’únic or al 4×800 m, o l’or al 4×400 m M35 masculí, o el Cornellà Atlètic, amb tres medalles i dos ors.

Altres equips en guanyar medalla al Campionat van ser el CE Universitari, el CE Picornell, CA Tarragona o Barcelona Atletisme.

A banda dels relleus, vam viure el Meeting Màster de Gavà, amb un centenar d’atletes de diverses proves i registres, amb presència destacada de la mà de Maria Rosa Escribano, Xavi Bosch, Marçal Cruz, Raúl Julián o Marta Camps. Cal recordar que la setmana vinent es disputa el Campionat de Catalunya màster a Sabadell, on el millor atletisme de les diferents categories es reuneixen en la gran festa de l’atletisme de més de 35 anys.