Palafrugell acull el Campionat català sub 18 i el seu Meeting

668

Catalunya comença a celebrar els seus campionats d’atletisme. Si Castellar rep les finals dels més petits i petites, sub 10 i sub 12, Palafrugell acollirà el Campionat de Catalunya sub 18, una categoria que fa temps que ens porta molts èxits. De fet, en breus arriba el Campionat d’Espanya per federacions, on Catalunya és l’actual campiona.

Palafrugell es vestirà de gala, no només pel Campionat català, també perquè acull una nova edició del seu Meeting Internacional, aquest cop, degut a les circumstàncies, dedicat exclusivament a la categoria sub 18. Una trentena d’atletes arriben al municipi del Baix Empordà i s’enfrontaran amb els atletes de Catalunya.

· Reglament   · Atletes inscrits   · Atletes inscrits Proves locals

A l’estadi Serrahima, la setmana passada, ja vam veure les evolucions de molts d’ells i elles al sub 20 de clubs. Ara, a Palafrugell, tindrem l’opció de veure els millors atletes catalans sub 18, amb ganes de reivindicar-se. Començarem a repassar els noms destacats d’una jornada que començarà a les 9.30 h i acabarà a les 14 h, per tornar a les 17 h i finalitzar a les 20.55 h en una jornada maratoniana.

Pel que fa a les proves masculines, destaquem la presència de Ian Martínez i Ivan Martínez als 100 mll, Jan López als 200 mll, Joan Martínez, Xavi Moreso o Alejandro Morante als 400 mll, Karim Fartaz i Adrià Boyano als 1.500 m, Albert Alsina, Max Ordoyo i Albert Bartolí als 3.000 m, el campió d’Espanya Mario Stefanov i Gerard Latorre als 110 tanques, Eric Álvarez als 400 tanques i Pere Mas i Bakr El Asri provaran sort als 2.000 obstacles.

A banda de l’anella, als salts i llançaments, Alejandro Muñoz a l’alçada, Lluc Subirós i Biel Estruch a la perxa, Víctor Jiménez a la llargada, Óscar Curto, David de la Llave i Gerard Latorre al triple salt, Iñaki López i Pau Crespo al pes, Daniel Gonzalo al disc, Eric Recolons, Arnau Martínez i Pol Hernàiz al martell, Pau Crespo, Marc Sanchis i el mateix Iñaki López a la javelina i Oriol López i Eloi Antón als 5.000 marxa.

Això pel que fa a les proves masculines. Pel que fa a les femenines, tindrem la presència, a l’anella, d’Ariadna Cabello, Carla Gallardo i Sandra López als 100 mll, Zuzanna Bednarek, Daniela Moreno i Martina Hurtado als 200 mll, Queralt Vallbona, Irene Garrido i Coralí Jou als 400 mll, Èlia Val i Maria March als 800 m, Emma Taggi, Carla Altarriba, Mar Espartero i Carla Yanguas als 1.500 m, Carla Ferrara i Amira Benmerzouk als 3.000 m, Fiona Cavilli, Noa Miguel i Mercè Junyent als 100 tanques, Alba Viñals i Gisel·la Gallach als 400 tanques i Emma Garcia i Estel Jordan als 2.000 obstacles.

Noa Martínez (Foto Chiqui Martín)

Pel que fa als salts i llançaments, Zuzanna Bednarek buscarà una gran marca a l’alçada al costat de Júlia Vives i Mònica Malevych, a la perxa tindrem a Noa Martínez, a la llargada Lucía Molina, Carla Rovira i Judit Franco i al triple salt Aicha Khoumi, Martina Hurtado i Zuzanna Bednarek, que buscarà el triplet.

Als llançaments, Laia Ribera al pes, Martina Fernando i Jana Ribes al disc, Sofia Ros i Aina Gost al martell i Erika Sellart a la javelina. Finalment, als 5.000 marxa, Gina Torres i Laia Aixalà.

· Reglament   · Normes Tècniques  · Atletes admesos

Durant tot el dia de dissabte estarem pendents de les evolucions dels i les atletes sub 18, podreu seguir, primer de tot, la competició a través d’streaming, amb enllaç al web de la FCA o del CA Palafrugell, i també seguiment a les xarxes socials de la FCA.