Penúltima jornada del Circuit de llançaments català

93

Castellar del Vallès acull la penúltima jornada del circuit de llançaments, en aquest cas, dedicat als atletes sub 20. Encara restarà una darrera jornada, el proper 14 de juliol, a Manresa. Es disputaran quatre proves de 10 h a 13 h. Una quarantena d’atletes hi participaran, ja pensant en el Campionat de Catalunya de la propera setmana.

Les primeres proves seran les de javelina i de pes. A la primera, participació de Mikel Arlegui o Àlex Gonzàlez a la prova masculina i Jana Font a la femenina. Pel que fa al pes, Ainhoa Orozco i Mònica Vallès participaran a la prova femenina i Jan Sadurní, Dídac Vila o Albert Gil a la masculina.

A les 11.30 h es disputarà la prova de martell, amb Àlex Díez o Jordi Pizarro a la prova masculina i Ainhoa Orozo, Georgina Alabart i Carla Serral a la femenina. L’atleta del Barça ve de competir als Campionats de Catalunya i d’Espanya absolut en les darreres setmanes.

Finalment, a la 13 h, la prova del disc, amb Jana Ribes, la mateixa Ainhoa Orozco, participant en tres proves, Maria Vallès o Ioana Maria Secara. A la masculina, destaca la presència d’Aleix Camats, que el vam veure a La Nucia al Campionat d’Espanya absolut, i també Ismael Romero o Albert Gil.

· Reglament   · Atletes inscrits