300 atletes viuran la jornada d’atletisme olímpic sub 12-14

377

El proper dissabte 28 de setembre, Santa Coloma de Gramenet viurà una jornada de promoció emmarcada en la Setmana Catalana de l’Esport, en la que podran participar atletes sub 12 i sub 14. En aquesta jornada també hi participaran set atletes de Catalunya que van participar en els darrers Jocs Olímpics.

Finalment, uns 300 atletes participaran en les diverses proves de velocitat, mig fons i marxa previstes pel dissabte. Aquells i aquelles atletes que participin podran obtenir un diploma firmat pels atletes olímpics que ho desitgin. A banda del diploma, els equips que pugin al podi dels relleus obtindran un trofeu de la UFEC. Finalment, els i les atletes que pugin al podi a les proves individuals obtindran una medalla.

Els i les atletes de Catalunya confirmats durant la jornada son l’Elvin Josué Canales, la Berta Segura, la Jaël-Sakura Bestué, la Meritxell Soler, la Raquel Gonzàlez, en Paul McGrath i na Cristina Montesinos. Tots ells i elles faran una petita xerrada de les seves vivències a París i compartiran un escalfament amb els i les atletes participants en les respectives proves de velocitat, mig fins i marxa.

A les 10 h començaran les recepcions i les xerrades que s’allargaran fins les 11 h. D’11 h a 13 h es desenvoluparan les proves atlètiques, iniciant-se amb el 2.000 marxa, seguint amb els 600 m, els 60 mll i finalment, els relleus.

La prova s’organitza a Santa Coloma de Gramenet, amb l’ajuda de l’Unió Colomenca d’Atletisme, que posarà la logística i el personal per ajudar a que la jornada tingui una dinàmica animada i amena.

Normativa sub 12

Normativa sub 14