CAMPIONAT D’ESPANYA DE FEDERACIONS AUTONÒMIQUES

1634
Adel Mechaal i Estela Garcia - Fotos: Jordi López i Xavier Ballart

El proper dissabte 14 de juliol se celebrarà l’edició número quaranta-tres del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques a Granollers, conegut tradicionalment com el Torneig de Federacions. Aquesta serà la segona vegada que la ciutat vallesana serà seu d’aquest campionat estatal per federacions, desprès de la celebrada l’any 1977. En aquesta edició, es manté el format iniciat ara fa set temporades amb una única puntuació conjunta masculina i femenina.
La Selecció Catalana sempre surt com a favorita, ja que ha estat la gran dominadora d’aquest estatal des que l’any 1976 es va iniciar aquesta competició. A l’historial, tant la Selecció Catalana femenina com la masculina han vençut 26 vegades de les 35 edicions disputades amb el format antic. A més, s’han d’afegir els set títols aconseguits amb el nou format de puntuació conjunta que es realitza des de 2011. Per tant, l’equip català defensarà el títol aconseguit la temporada passada a Ciudad Real.
La Federació Catalana presenta un equip molt competitiu amb els millors atletes catalans que lluitaran per a renovar un cop més aquest campionat estatal per equips.

· Reglament-Horari   · Selecció Catalana   · Atletes inscrits