Cornellà acull el català de combinades de promoció

593

La Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya de proves combinades sub 12 a sub 16, amb una setantena d’atletes participants en les tres categories, i ho fa a les pistes d’atletisme de Cornellà del Llobregat. La competició començarà dissabte a les 9.30 h amb els 80 mt sub 14 i la primera jornada finalitzarà a les 12.15 h. Dissabte a la tarda es disputarà una nova jornada de 15 h a 19 h i finalment, de 9h a 13.20 h del diumenge, es disputarà la tercera i darrera jornada.

Cal recordar, d’una banda, que els atletes sub 12 participaran en un tetratló, és a dir, quatre proves que disputaran diumenge al matí, a la categoria masculina i a la femenina. D’altra banda, els sub 14 disputaran les seves proves dissabte matí i tarda i en el seu cas serà un pentatló, de cinc proves. Finalment, els sub 16 competiran dissabte i diumenge i disputaran, les noies un hexatló i els nois un octatló.

A la categoria sub 12, el Cornellà Atlètic presenta a tres atletes, mentre que a la categoria femenina són el CA Manresa, el CA Igualada i l’AA Catalunya qui presenten més atletes, sent l’equip del Bages qui té més en global, un total de cinc.

A la categoria sub 14, els i les 23 atletes presents participaran en doble jornada de dissabte, i en aquest cas, CA Tarragona és el club amb més atletes en categoria femenina, un total de quatre, mentre que l’Avinent Manresa presenta tres a la categoria masculina, per un total de cinc i torna a ser el club amb més representació.

Finalment, a la categoria sub 16, UCA i CA Parets porten dos atletes cadascú a la categoria masculina, mentre que CA Vic en porta també dues a la categoria femenina. Allà, trobem atletes que comencen a despuntar, com el cas de Gerard Latorre a l’Aldahra Lleida, Marc Enrique de l’UA Terrassa, Pau Moreno del FACVAC i Roger Jara de L’Hospitalet Atletisme. A la categoria femenina trobem a Miquelina Gorgals del CA Vic, Maria March del Xafatolls i Judit Botella de l’UA Barberà.

Recordem que Cornellà també serà l’escenari aquest cap de setmana de diversos controls de sub 10 a sub 16 durant els dos dies del cap de setmana.

· Reglament   · Atletes admesos