DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

1708

Esther Guerrero i Jesús Àngel García, Millors Atletes 2019

El proper 10 de desembre a la Sala d’Actes de la Federació Catalana d’Atletisme, es realitzarà l’acte de celebració de la 29a Diada de l’Atletisme Català. En aquesta edició, degut a la pandèmia de la Covid-19 la Diada tindrà un format molt reduït. Es realitzarà a porta tancada i el lliurament de guardons es farà esglaonadament.
La Diada és un nexe d’unió de tots els formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones i entitats que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement.
Es lliuraran els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2019 en les diferents categories i les Insígnies als jutges per diversos mèrits. Els trofeus als Clubs que es donen per la Puntuació per equips en Campionats de Catalunya Aire Lliure 2019 i Pista Coberta 2020 es lliuraran a la Pista Aire Lliure 2021 a la que es reprengui la competició.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2018 han estat per a l’Esther Guerrero i Jesús Àngel Garcia Bragado, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
A les diferents categories, aquesta temporada destaquen noms d’atletes ja consolidats tot i la seva joventut com l’Abdessamad Oukhelfen, Pol Retamal, Bernat Erta i Maria Vicente, entre d’altres.
A l’apartat dedicat als jutges, es farà lliurament de la Insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu. Es farà lliurament de la Placa al Mèrit Domingo Casillas a José Manuel Ezpeleta i la distinció de Jutge de l’Any a Blanca López.
La Federació també retrà públic agraïment a l’entitat MÚTUACAT, pel seu suport a la Federació Catalana, a l’atletisme i a l’esport en general.

· Informació   · Premiacions