DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

1577

Esther Guerrero i Jesús Àngel García, Millors Atletes 2019

Aquest dijous 10 de desembre s’ha celebrat l’acte de celebració de la 29a Diada de l’Atletisme Català. Amb un format molt especial i reduït, marcat per les restriccions sanitàries de la pandèmia del Covid-19, s’ha realitzat a la Sala d’Actes de la Federació Catalana d’Atletisme.
Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2019 han estat per a l’Esther Guerrero i Jesús Àngel Garcia Bragado, que van protagonitzar una extraordinària temporada.
També han rebut els guardons als Millors Atletes Catalans de la temporada 2019 en les diferents categories. A l’apartat dedicat als jutges, han rebut la insígnia d’Argent als jutges amb 25 anys en actiu, la Placa al Mèrit Domingo Casillas a José Manuel Ezpeleta i la distinció de Jutge de l’Any a Blanca López.
La Federació també ha fet un públic agraïment a l’entitat MUTUACAT, pel seu suport a la Federació Catalana, a l’atletisme i a l’esport en general.
Cal assenyalar que l’Esther Guerrero, premi a la Millor Atleta femenina, no va poder assistir a l’acte perquè es troba de concentració. Així també, en la mateixa circumstancia de concentracions, els atletes de la categoria Sub20. Per aquest motiu, es realitzarà el lliurament dels corresponents premis el proper dia 29 al mateix escenari.

· Premiacions   · Fotos (JJ Vico)

 

 

 

 

 

 

 

 

Guardons Jutges – Guardons Sub14-16
Guardons Sub18 – Guardons Absolut-Sub23
Fotos: JJ Vico