DIADA DE L’ATLETISME CATALÀ

1310

El passat dimarts 21 de desembre, a la Sala d’Actes de la Federació Catalana d’Atletisme es va realitzar l’acte de lliurament de guardons corresponents a la 30a Diada de l’Atletisme Català. Un any més, degut a la pandèmia de la Covid19, es va realitzar en format reduït de manera esglaonada i seguint les precaucions sanitàries corresponents a la seu de Federació Catalana.

Es van lliurar els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2020 en les diferents categories i les Insígnies als jutges per diversos mèrits. Els trofeus als Clubs que es donen per la Puntuació per equips en Campionats de Catalunya Aire Lliure 2020 i Pista Coberta 2021.

Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2020 han estat per la Marta Galimany i l’Esther Guerrero ex-aequo en la categoria femenina i per Ayad Lamdassem en la masculina.

Ricardo Amador – Foto: JJ Vico

Es va retre públic reconeixement al jutge Ricardo Amador, per la seva col·laboració amb la Federació Catalana com a president de Jutges durant els últims 25 anys i la Insígnia d’Or de la Federació Catalana d’Atletisme a l’atleta Jesús Ángel García Bragado, en reconeixement per la seva dilatada trajectòria en el moment de la seva retirada.

Un any més, la Federació també va oferir públic agraïment a l’entitat MUTUACAT, pel seu suport a la Federació Catalana d’Atletisme.

· Premiacions   · Fotos (JJ Vico)