El FC Barcelona regna al Campionat català sub 20 de clubs

333

L’estadi Serrahima de Barcelona va acollir el Campionat de Catalunya sub 20 de clubs, una prova que va reunir a 32 equips de 20 clubs catalans diferents, tots ells buscant pujar als dos podis, en una jornada festiva, amb molt bon ambient a les graderies i bones marques a la pista. El Barça va regnar aconseguint la victòria a nivell femení i masculí, mentre que CA Igualada, Aldahra Lleida i Cornellà Atlètic per partida doble es repartien la resta de trofeus.

A la prova masculina, el Barça va aconseguir una victòria treballada, amb tots els seus atletes donant el millor de si mateixos. Al final, 281 punts que deixaven el títol sentenciat. A més, victòries d’atletes com Ivan Garcia als 100 mll amb 10.92, Bruno Maturana als 800 m amb 1:56:23, Adrian Priego als 100 tanques amb 15.30, Biel Morancho als 3.000 obstacles amb 9:17:76, Adrià Ripollès a la perxa amb 5.25 m, Martí Fontanals a la llargada amb 6.65 m, Oriol Ramos al triple amb 14.14 m, Alonso Sànchez al martell amb 59.20 m i el 4×100 m amb 43.75. Nou victòries que van ser decisives.

El segon classificat va ser el CA Igualada. Gran equip sub 20 de l’equip de l’Anoia, molt conjuntat i també amb victòries clau. Finalment van sumar 222 punts, en part gràcies a les victòries de Mathios Rodríguez als 1.500 m amb 4:08:32, Pol Carrera als 3.000 m amb 8:49:84, Aleix Camats al pes amb 13.08 m, Albert Gil al disc amb 40.15 m i Guim Morcillo a la javelina amb 54.97 m. Tots els atletes van rendir i això es va traduir en un segon lloc molt treballat.

El tercer classificat va ser el Cornellà Atlètic, amb 215,5 punts. L’equip del Baix Llobregat va sumar aquest podi gràcies també al gran treball conjunt, no destacant tan en victòries, més en segons i tercers llocs. Això sí, l’equip verd va tenir els 16 punts de Martí Cissé a l’alçada amb 2.04 m, i posteriorment, els segons llocs d’atletes com Eloi Gràcia a la perxa, Ismael Romero al pes i Guillem Giménez al disc.

A banda d’ells, victòries de L’Hospitalet Atletisme al 200 mll amb Jan López amb 21.78 i d’Éric Álvarez als 400 tanques amb 57.48, sent el seu equip 9è, victòria de Ferran Cobera, del CA Parets, als 400 mll amb 50.59, sent el seu equip 15è, i victòria de l’UGE Badalona als 5.000 marxa amb Abel Pujol i 22:04:77 sent el seu equip 14è. El relleu 4×400 m va ser per l’UA Terrassa amb 3:27:04 sent el seu equip 6è. Agrupació Atlètica Catalunya, 4t classificat, i JA Sabadell, 5è, van lluitar fins al final pel podi.

Pel que fa a la prova femenina, el Barça també va dominar aquí, amb 270 punts finals, i seguint la dinàmica dels nois. L’equip femení culer també va ser mantenir a ratlla uns rivals potents, com el Cornellà o el Lleida, que van acabar pujant al podi. L’equip blaugrana va sumar els 16 punts amb Jazmin Romeu als 100 mll amb 12.10, Natàlia Benito als 1.500 m amb 4:37:65, Martina Zunino als 400 tanques amb 1:01:45, Noa Martínez a la perxa amb 3.85 m, Elda Romeva al triple amb 12.14 m, Carla Serral al martell amb 48.61 m i Íngrid Valcarcel a la javelina amb 42.54 m. Set victòries per estar a la part alta.

En segon lloc, el Cornellà Atlètic. L’equip del Baix Llobregat també feia doblet de podi, amb el tercer lloc dels nois i aquest segon de les noies, que, malgrat els rivals d’entitat, va saber jugar les seves cartes. L’equip verd va sumar les victòries de Sara Manuela Murillo als 200 mll amb 24.96, Erika Duro als 5.000 marxa amb 26:41:12 i el 4×100 m amb 48.26. A més, segon lloc de Sílvia Ruiz a la perxa. Finalment, 244 punts.

El tercer lloc va ser per l’Aldahra Lleida. L’equip del Segrià és un dels punters a nivell femení i té una magnífica promoció d’atletes. Els 237 punts sumats van ser suficients per eixamplar la diferència amb els rivals. A més, va ser el segon equip amb més victòries, sumant les de Marwa El Khouya als 3.000 m amb 10:17:43, Estel Jordan als 3.000 obstacles amb 11:24:44, Mònica Vallès al pes amb 10.57 m i Maria Vallès al disc amb 41.97 m.

D’altra banda, L’Hospitalet Atletisme va ser 4t classificat amb 217 punts i el primer lloc del seu relleu 4×400 m amb 4:01:16. 5è classificat l’equip local, l’Agrupació Atlètica Catalunya, amb 211.5 punts i dos primers llocs, Irene Garrido als 400 mll amb 58.38 i Judit Franco a la llargada amb 5.49 m. El 6è classificat seria el CA Vic amb 211 punts i també dues victòries, Fiona Cavilli als 100 tanques amb 14.39 i Èlia Val als 800 m amb 2:20:13. La darrera victòria, d’Ona Bonet a l’alçada amb 1.77 m.