El Prat va acollir la 1a jornada del Campionat català de tardor

779

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar la primera jornada del Campionat de Catalunya de tardor a les pistes atletisme Moisès Llopart del Prat de Llobregat, amb la presència de més de 480 atletes de desenes d’entitats catalanes. Es van repartir una quarantena de medalles en les diferents proves disputades.

Podi 600 mll Sub 12 femení – Foto: FCA

A la categoria sub 10, cal destacar a Marc Valderrama com l’atleta més ràpid als 60 mll amb 9.67, a més a més va aconseguir la victòria a la llargada amb 3.63 m. Arnau Gómez va ser més ràpid als 1.000 marxa, amb 5:51:85. A la categoria femenina, Aina Timoneda va ser la més ràpida als 60 mll amb 9.68, Noa Viale la guanyadora a la prova de llargada amb 3.36 m i Alba Capell la vencedora a la marxa amb 5:19:38. La classificació final de la triatló va deixar a Paulina Olivé, del CA Manresa, com a guanyadora i medalla d’or, a Alba Capell, del CE Penedès, com a segona i plata i a Bruna Vallribera com a tercera i bronze. El triatló masculí el va liderar Joan Rius, del CA Manresa, amb la segona posició d’Iker Ortega, de l’UCA i el tercer lloc de Dani Linares, del Reus Ploms.

Podi 2.000 marxa Sub 12 masculí Foto: FCA

A la categoria sub 12, Manel Guell va ser el guanyador als 600 m amb 1:51:63, Roc Peña va guanyar l’alçada amb 1.35 m, Guillem Centellas el pes amb 9.32 m i Arnau Miralles els 2.000 marxa amb 10:45:67. A la categoria femenina Aina Valero va ser la més ràpida als 600 m amb 2:02:38, Ivet Mondelo la guanyadora a l’alçada amb 1.30 m i Clàudia Costa la guanyadora al pes amb 8.17 m. Els 2.000 marxa se’ls va endur Ona Ródenas amb 11:33:67.

Podi Javelina Sub 14 masculí – Foto: FCA

Pel que fa les proves sub 14, Àlex Expósito va ser el català més ràpid als 80 mll amb 10.47, Marcel Samsó el més ràpid als 3.000 m amb 10:10:36, Joan Castillo el guanyador dels 80 tanques amb 14.34, Lluc Jubany el dominador al triple salt amb 10.41 m, a més de guanyar la javelina amb 40.13 m. i Leo Moreno el guanyador al martell amb 33.49 m.

A la categoria femenina, Sara Fahim va ser la més ràpida als 80 m amb 11.08, Laura Lao va aconseguir la victòria als 3.000 m amb 12:25:09, Laia Jaffre la guanyadora dels 80 tanques amb 13.82, així com la guanyadora al triple salt amb 9.66 m, empatada amb Laia Morera. Aina Velasco va ser la guanyadora del martell amb 45.68 m i Àngela Sellart de la javelina amb 36.32 m.

Podi triple Sub 14 femení – Foto: FCA

Finalment, a la categoria sub 16, Ismael Mounem va dominar els 3.000 m amb un temps de 10:10:36 i Ylenia Monje la guanyadora a la prova femenina amb un temps de 12:30:06.

La propera jornada es disputarà el proper dissabte a Santa Coloma de Gramenet amb altres proves dins del circuit.