Escrit President Nadal 2021

 

 

Estimats amics,

És per a mi un honor poder dedicar-vos unes línies en aquestes dates i desitjar-vos que passeu unes Bones Festes en companyia dels vostres éssers estimats i que es compleixin tots els vostres objectius personals i col·lectius el proper 2022.

Un any més seguim afectats per la crisi de la pandèmia del Covid19 que sembla que no s’acaba mai. Però afortunadament l’esport que tant ens agrada i que ens uneix a tots, un cop més servirà per fer-nos més forts i tirar endavant els nostres projectes i les il·lusions dels nostres atletes.

Tot i que els últims dos anys hem viscut uns moments molt difícils, nosaltres ens podem sentir orgullosos de l’esforç que ha fet tota la família atlètica catalana, que des de tots els estaments del nostre esport hem aconseguit que l’activitat atlètica continuï amb gran normalitat tenint en compte les dificultats.

Em fa especial il·lusió la recent posada en marxa de la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell, després del desballestament que es va fer a principis de la pandèmia per convertir-la en una instal·lació sanitària. Un any més podrem celebrar la temporada catalana de pista coberta amb l’esforç i el treball de tots plegats, de totes les institucions implicades, però sobretot del Consell Català de l’Esport que ha dedicat un pressupost extraordinari que no afectarà a la nostra economia ordinària per instal·lar l’antiga pista desmuntable en la part afectada i realitzar amb garanties la temporada catalana de pista coberta.

En nom de tots els que formen la família atlètica catalana, de la Junta Directiva de la Federació, dels diferents comitès i comissions, del personal de l’oficina i en el meu propi, us desitjo Bon Nadal i Feliç Any Nou.

Joan Villuendas i Bornau
President

Nadal 2021