Gavà i Castellar van acollir les prèvies catalanes sub 10-12-14

519

La Bòbila de Gavà va acollir la prèvia del Campionat de Catalunya sub 10 i sub 12, en una jornada maratoniana de tot el dia, amb centenars d’atletes buscant la classificació final del Campionat que es disputa la setmana vinent.

190 atletes sub 10 es van classificar pel Campionat de Catalunya que es disputa aquest proper dissabte a la pista de Castellar del Vallès. Els 60 mll, els 1.000 m, l’alçada, la llargada o el vòrtex seran proves importants de cara a decidir els campions i campiones més petites de Catalunya.

També a Castellar del Vallès viurem la final del Campionat de Catalunya sub 12. Aquest passat dissabte, a Gavà, es van classificar uns 290 atletes a la final de Castellar.  A Gavà, a més, vam viure el rècord dels Campionats d’Aila Sans, de l’UGE Badalona, a la prova de perxa amb 2.26 m.

Finalment, a la mateixa pista que acolliran les finals, la central del Club Atlètic Castellar, es va viure la prèvia del Campionat de Catalunya sub 14. En aquest cas, el Campionat de Catalunya sub 14 tindrà la final a Vilanova i la Geltrú el 15 de juny.

Uns 456 atletes es van classificar per la gran final de Vilanova. A més, vam viure, primer de tot, un RCAT sub 14 femení, amb l’atleta Aina Velasco, del CE Penedès, amb rècord de Catalunya de disc amb marca de 37.20 m. A més a més, RCAM de Jeremiah Obro, del Nàstic de Tarragona, amb 5.96 m a la llargada, també RCAM de Marcel Samsó, del CA Granollers, a la prova dels 2.000 m amb 2:42:10.