Joan Galimany i Lourdes Puiggròs dominen a les TRS de Prades

171

La 12a edició del Trail de Prades s’ha celebrat avui després que s’hagués hagut de suspendre al març per una forta nevada. Aquesta cursa, que aplegava a centenars d’atletes, era una de les proves TRS de la Federació Catalana d’Atletisme, la penúltima abans d’acabar 2024. Atletes com Joan Galimany, Lourdes Puiggròs o Lidia Ramos han sumat punts importants de cara a la classificació final.

A la prova masculina, Joan Galimany va ser el tercer classificat i el guanyador M35 màster amb un temps de 02:10:21 després de cobrir els 23 K del circuit. Joan Pol Vila va ser el guanyador amb un temps de 01:55:43 i en segon lloc, Josep Joaquim Gassull amb 02:01:57. A banda dels tres primers, destacar la segona plaça màster de David Iglesias, de La Sansi, que també haurà sumat punts importants.

Pel que fa a la femenina, Lourdes Puiggròs es va endur la victòria general i dona una bona esgarrapada de punts a les TRS. L’atleta del CA Vilafranca va tancar la cursa amb un temps de 02:18:57. De la mateixa manera, Lidia Ramos ha sumat punts importants després d’acabar en segona posició a la cursa amb un temps de 02:23:30. Abril Parra va ser la tercera classificada. Pili Ureña va ser la 13a classificada de la prova i segona màster W50 amb 03:04:38, sumant també punts per les TRS.

Les TRS s’acabaran el 20 d’octubre amb la disputa de La Megalítica de Tossa, organitzada per CA La Sansi.