La promoció catalana es cita a la PC Carme Valero

310

La Pista Coberta Carme Valero acull aquest proper cap de setmana diverses proves de promoció. Una d’elles, la final del Trofeu Natàlia Amiel, està organitzada per la JA Sabadell. Les altres, els controls i els Campionats catalans de proves combinades, estan gestionades per la FCA. Dissabte arriba la final del trofeu de la JAS, mentre que diumenge tindrem els controls federatius i els campionats de combinades.

Després de sis jornades, els i les atletes que han participat al Trofeu Natàlia Amiel tindran una darrera prova amb la jornada final, que es disputarà el matí del dissabte. Les categories presents seran de sub 8 a sub 14, i serà una matinal farcida de proves, que començarà a les 9 h amb l’alçada i el pes sub 12 i el triple i els 60 mt sub 14, i s’allargarà fins a les 14.15 h, hora dels relleus 4×200 m del trofeu. Centenars d’atletes lluitaran per poder pujar als respectius podis de les proves.

· Reglament

Pel que fa a diumenge, la FCA organitza el control sub 12 i sub 14 i els Campionat de Catalunya de proves combinades sub 12 i sub 14. Totes les competicions es disputaran durant el matí.

La primera en arribar serà el Campionat de Catalunya sub 12 de proves combinades. Aquí, els i les 30 atletes presents, 15 per categoria, disputaran una triatló de tres proves, 60 mll, llargada i pes. A les 9.30 h es disputarà la primera prova, els 60mll masculí, i la darrera començarà les 11.25 h, amb el pes femení.

Posteriorment començarà el Campionat de Catalunya de proves combinades sub 14. Aquí, els atletes, de dos anys més, ja disputaran una prova més. En el seu cas serà un tetratló, amb les proves de 60 mll, llargada, pes i alçada. A les 10 h començarà el Campionat amb l’inici dels 60 mt femenins i s’allargarà fins passades la 13.35 h, quan començarà la llargada femenina.

Son 30 els atletes presents en aquest campionat de Catalunya sub 14. Els dos atletes que arriben amb una puntuació més alta son, d’una banda, Jeremiah Obro del Nàstic de Tarragona i Muluken Gil del Barcelona Atletisme a la prova masculina i Laia Morera de l’UA Terrassa i Clàudia Botanch del Club Atletisme Tarragona a la prova femenina.

Posteriorment a la finalització de les dues proves combinades es farà entrega de les medalles als i les guanyadores.

· Reglament S12  · Reglament S14   · Atletes admesos

A més, durant el matí, es disputarà un control sub 12 i sub 14, de cara a poder obtenir marques per disputar els Campionats de Catalunya de pista coberta que es desenvoluparan al llarg del març. El control començarà a les 10 h, amb la prova de la perxa masculina, i la darrera serà els 2.000 m sub 14 femení a les 14.05 h. Es disputaran proves com els 200 mll, els 600 m o les ja mencionades perxa i 2.000 m. Uns 333 atletes hi participaran.

· Reglament   · Atletes inscrits