L’Agrupació Atlètica Catalunya puja al podi sub 16 estatal

352

L’Agrupació Atlètica Catalunya torna a demostrar el seu alt nivell pel que fa a l’atletisme femení de formació. A Madrid, les joves atletes barcelonines van pujar al podi de la Final A del Campionat d’Espanya sub 16 de clubs, una fita important tenint en compte l’entitat dels rivals que tenien al davant.

L’Agrupació Atlètica Catalunya va aconseguir 91 punts, i només va quedar per darrere de les guanyadores, el Playas de Castellón, i l’AD Sprint. Fins a set atletes de l’equip barceloní van acabar entre les primeres posicions.

Cal destacar la victòria al pes de Mariona Arenas amb marca personal d’11.97 m, el primer lloc d’Adriana Curto a la llargada, saltadora del Dinamik Vilanova, amb 5.64 m, segon lloc d’Adriana Alejandre a l’alçada, saltadora de l’UA Barberà, amb 1.60 m, segon lloc de Lluna Marsal als 300 tanques, atleta de l’UA Montsià, amb 43.94, segon lloc de Martina López als 300 m amb 41.37, el tercer lloc d’Elsa López al martell amb 37.75 m, el tercer de Martina Chaboye al triple salt, atleta del Dinamik Vilanova, amb 11.04 m i finalment al 4×300 m, tercer lloc de l’equip amb 2:57:75.

Això pel que fa a la Final A. No obstant, també es van disputar altres finals, en aquest cas, a Huesca, la Final B2. CA Canovelles i UGE Badalona hi van participar, amb setena posició per l’equip badaloní i vuitena per l’equip vallesà, ambdós en categoria femenina.

L’equip del CAC va obtenir cinc victòries, amb Layla Tubonemi al pes i marca d’11.37 m, als 600 m, amb la medallista estatal Maia Parés amb 1:40:58, als 100 mll, amb Maria Moreno fent 13.29, als 1.500 obstacles, amb Alexia Carrasco i marca de 5:28:52 i finalment el 4×300 m, amb 2:54:10. A més, tercer lloc de Laia Madera als 3.000 m amb 11:28:46, també tercer lloc de Melissa Resina als 1.000 m amb 3:24:13, i finalment, Martina Garcia al triple amb 10.60 m

D’altra banda, l’UGE va aconseguir la victòria de Sara Salguero a la perxa amb marca de la temporada de 2.37 m, el segon lloc de Martina Gratacós als 300 m amb 44.74 i el tercer d’Aledis Aymerich al pes amb 8.83 m.