L’Arrels trail acull el Campionat català màster

713

La Federació Catalana d’Atletisme organitza el Campionat de Catalunya màster de trail en el marc de l’Arrels Trail, la prova que s’organitza al municipi de Canovelles, al Vallès Oriental. Serà la tercera edició d’aquesta prova, amb el suport de l’ajuntament i del CA Canovelles.

La prova es disputarà a les 9 h del matí del diumenge des de la zona esportiva de Can Duran, amb l’arribada al centre històric de Canovelles. El recorregut total serà de 12 K, amb un desnivell de 300 metres positius. A banda del campionat màster, l’Arrels Trail tindrà la prova absoluta masculina i femenina. Pel que fa al campionat català, es separaran les categories com es fa habitualment, a partir d’M35 i F35.

D’altra banda, el dissabte es disputarà a la tarda les clàssiques curses infantils, dins de l’Arrels Trail infantil, amb sortida i arribada a la zona del Campanar.

Gairebé un centenar de màsters competiran al campionat. Fem un repàs dels noms que hi prendran part de la sortida. A les proves masculines destaca la presència d’Eduard Fernàndez, de JA Berga, a M35, els locals Javier Martínez, Alfonso Guillén o Carlos Hernàndez a M40 i M45, Óscar Cabeza a la prova M50 o atletes més veterans com Antonio Polo a M70 i Domingo Ortega a M75.

D’altra banda, a la prova femenina, destaca la presència de Núria Cascante a F35, l’atleta de JA Berga serà una de les importants, amb Eva Martos, de l’Ironwill Solideo. Marta Mesalles, de l’Sport Canet, destaca a F40, la medallista europea en pista, Mireia Gorju, també competirà en aquest cas a F50, mentre que Veronique Foulon destaca a la prova F60.

La recollida de dorsals serà diumenge fins a 15 minuts abans de la cursa o dissabte de 17 h a 19.30 h, a la mateixa zona de l’arribada. S’han dissenyat unes samarretes per l’ocasió de cara a poder fer encara més difusió d’aquesta prova novell dins del calendari, que enguany serà el Campionat de Catalunya màster.

· Reglament   · Atletes inscrits