Maria Rosa Escribano nou WR a les combinades màster

372

Maria Rosa Escribano segueix trencant esquemes. L’atleta W65 va aconseguir un nou rècord del món a la prova de l’heptatló, aquest cop, al Campionat de Catalunya de combinades màster celebrat a Tarragona. Escribano va aconseguir una marca de 5.788 punts, sent als 80 tanques on va sumar més punts, amb una marca de 14.42.

A més d’Escribano, or i rècord d’Espanya de Mercedes Delgado a la categoria W70, amb una marca de 3.784 punts i els 200 mll com a millor prova amb marca de 36.55.

Van ser les dues grans notícies de les dues jornades a Tarragona, amb la presència d’una quarantena d’atletes màster. Emma Olasz va ser campiona W55 amb 3.988 punts, amb la plata de Gemma Solé i marca de 3.977 punts.

Rosa Escribano – Foto FCA

Cristina Miralles va ser campiona W50 amb 3.167 punts. D’altra banda, Natàlia Millan es va proclamar campiona W45 amb 2.653 punts, seguida de Sandra Cortés amb 2.346 punts.

Fem un repàs a les categories del decatló. Aitor Gil es va proclamar campió M35 amb una marca de 4.704 punts. D’altra banda, nou títol de Juan Carlos Herrera a casa seva, amb 6.189 punts a categoria M50, amb el segon lloc de Javi Segovia, amb 5.846 punts. A la prova M60, victòria de Jean Paul Saussus, amb 6.971 punts, amb el segon lloc de Jordi Andrés amb 4.495 punts i Ricard Rof tercer, amb 4.110 punts, ambdós de la JA Sabadell. Francisco Griñant, de la seva banda, guanyava la combinada M70 amb 2.390 punts.

A més a més, la combinada M40 portava el segell d’Alejandro Omedas. L’atleta del CE Universitari aconseguia l’or amb 3.466 punts, seguit de Sergio Martín amb 3.048 punts. La categoria M55 la dominava el local Josep Maria Mateo amb 5.339 punts, seguit de Luís Miguel Garcia amb 4.827 punts i Jordi Pierola amb 2.899 punts. A la categoria M65, Francesc Mosquera, també del CA Tarragona, aconseguia la victòria amb 3.699 punts.