MITING INTERNACIONAL CIUTAT DE BARCELONA

1726
Alvaro de Arriba, Esther Guerrero, Joan Villuendas, Marta Carranza, Adel Mechaal, Laura Bueno i Josep Maria Antentas

El proper dimecres 11 de juliol, se celebrarà el Míting Ciutat de Barcelona a l’Estadi Municipal Joan Serrahima. El Míting de Barcelona torna al format independent del Campionat de Catalunya Open que s’havia fet durant els últims anys amb la participació de grans figures internacionals i els millors especialistes estatals i catalans.
Cal destacar la presència de la Maria Vicente, que participarà a la prova dels 100 metres tanques, una de les seves especialitats més fortes. Aquesta serà la primera actuació de la doble campiona d’Europa sub18 i recent recordista mundial desprès de la seva memorable participació al Campionat d’Europa sub18 de Györ.
Una de les estrelles de la jornada atlètica serà sens dubte el Bruno Hortelano que participarà a la prova dels 200 metres. Desprès del seu extraordinari rècord d’Espanya de 400 m, Hortelano intentarà millorar el també seu rècord estatal de 200 metres i baixar del 20 segons al Serrahima. Hortelano tindrà rivals de gran nivell com el subcampió olímpic de 400 m, el dominicà Luguelín Santos, el japonès Shota Hara o l’italià Eseosa Desalu, entre d’altres.
La prova dels 1.500 m tornarà a ésser una de les més interesants de la reunió atlètica amb la presència de Llorenç Sales, Adel Mechaal, David Bustos, Jesús Gómez, Adrián Ben i Manuel Olmedo, que tindran una magnífica carrera per aconseguir l’objectiu der fer mínima per l’europeu de Berlin amb atletes de gran nivell internacional com Silas Kiplagat, acreditat amb 3:27.1, entre d’altres.
A la cursa dels 400 metres, destaca la presencia de Lucas Bua i Samuel García, amb rivals internacionals com l’holandès Liemarvin Bonevacia.
Una gran prova serà la dels 800 metres amb el duel entre Álvaro de Arriba i Daniel Andújar, amb una gran participació internacional encapçalats pel kenyà Nicholas Kipkoech.
Un altre atractiu per a la tarda atlètica del Serrahima seran les dos curses que es disputaran amb l’objectiu de rebaixar els corresponents rècords d’Espanya de 300 m i 600 metres. A la cursa dels 300 m, la catalana Estela García tindrà gran competència amb la participació de l’Aauri Bokesa. A la cursa dels 600 metres, serà la Laura Bueno qui intentarà rebaixar el rècord estatal de la distància.
La banyolina Esther Guerrero disputarà un interesant 800 metres amb una gran participació internacional amb atletes com la cubana Rosemary Almanza i la ugandesa Halima Nakaayi.
En salt de llargada s’ha de destacar la presència del francès Teddy Tamgho que farà salt de llargada i en perxa la participació de Dídac Salas i Igor Bychkov.

· Horari   · Atletes participants