Molta activitat a la PC Catalunya aquest cap de setmana

451

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest cap de setmana a la PC de Sabadell diversos campionats, destacant el sub 16 individual. A més, competicions de clubs i també alguns controls. Molta activitat, en definitiva, aquests propers tres dies, com ve sent habitual en aquesta època de l’any.

Comencem destacant el Campionat de Catalunya sub 16. Sabadell acollirà la prova individual de la categoria, amb diversos noms destacats, i molts i moltes atletes amb ganes de seguir millorant. Serà durant tot el dissabte, matí i tarda, amb inici a les 10.45 h i finalització a les 19 h, amb els relleus 4×300 m.

A la categoria masculina destaca la presència d’Héctor Robledo, del CA Canaletes, a la prova del 600 m, Guillem Cuartero, del CA Canovelles, a la prova del 1.000 m, Gonzalo Turmo, Màxim València i Marc Benavent a la prova dels 3.000 m, Qixiang Liu a la prova dels 60 mt, Carlos Rodríguez a la prova del triple salt i Ferran Pau Fanés a la prova del pes, atleta que diumenge competirà al Campionat de llançaments menors.

Rabab Ouzemmou al cros. Foto Avancam

D’altra banda, a les proves femenines, caldrà estar pendent de Berta Linares, als 60 mll, sent una de les més destacades de dissabte, Mabintou Camara, del CA Igualada, als 300 mll, Maia Parés, del CA Canovelles, als 600 m, Maia Salomón i Xènia Domenech als 1.000 m, Rabab Ouzemmou, dominadora de trail i cros de la categoria, als 3.000 m, acompanyada de Berta Galán, Arhane Garuz, Janna Nasirov i Anna Mas, Jana Queralt i Adriana Curto als 60 mt, Noa Godoy a l’alçada, Alba Benito a la perxa, Adriana Curto a la llargada, Martina Chaboye al triple i Mariona Arenas al pes.

També viurem els relleus 4×300 m, amb AA Catalunya, Aldahra Lleida, CA Canovelles, CA Igualada, CA Lloret i UA Montsià en categoria femenina i CA Canovelles, CA Gavà, CA Sant Just, JA Sabadell, UA Terrassa i UCA a la categoria masculina.

· Reglament   · Normes Tècniques   · Atletes admesos

A banda del sub 16 individual, també tindrem altres campionats destacats. D’una banda el Campionat sub 12 de clubs, durant tot el matí de diumenge. En aquest cas, seran 53 equips els presents dividits en masculí i femení i en dues finals, la Final A i la Final B. D’entrada, la Final B es disputarà de 9.30 h a 11.50 h del matí amb nou proves diferents. Equips com el GA Lluïsos Mataró, el CE Universitari o el GEiEG gironí participaran a categoria femenina, mentre que CA Sant Celoni, GEiEG, CA Nou Barris i CA Sant Andreu de la Barca ho faran a la categoria masculina.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

Pel que fa a la Final A, es disputarà de 12.10 h a 14.30 h, també amb nou proves, i amb els equips més importants a nivell català. Avinent Manresa, Martorell AC, CA Gavà o Muntanyenc estaran presents a la categoria femenina, mentre que el mateix Manresa, CA Igualada, CA Sant Just, L’Hospitalet Atletisme o Muntanyenc estaran presents a la prova masculina.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

Finalment, el darrer campionat serà el Campionat de Catalunya màster per clubs, que es disputarà la tarda de diumenge. Aquí també tindrem categoria femenina i masculina, i l’horari serà de 16.30 h a 19.25 h. 13 proves cobriran la tarda amb 21 equips diferents.

El Pratenc participarà al campionat màster clubs PC. Foto Pratenc

En categoria masculina, destaquen atletes com Javier Segovia, Carles Doz, Carlos Teruel, Sofian Haddouti, Dani Garcia i Pablo Carrascosa de l’UCA, Isaac Piñero i Jean-Paul Saussus del Pratenc, Ricard Rof i Salvador Maranges de la JA Sabadell, Miguel Antonio Jalón del CA Nou Barris, Roger Vila, Marc Bel i Jordi Bedmar del Barcelona Atletisme, Abdelhamed El Harrak del Lluïsos de Mataró i Abdeslam Louah i Kirian Pérez del Cornellà Atlètic.

Pel que fa a la prova femenina, Veronique Foulon, Ana Esther Fidalgo i Betània Duarte del Lluïsos Mataró, Maite Marzo, Silvia Cortés, Lourdes Rossinyol i Sara Beltran de l’Avinent Manresa, Pat Vidal del CA Granollers, Adhara Barril del Cornellà Atlètic i Lluïsa Casanovas, Marta Camps i Alba Pérez del Barcelona Atletisme.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

A més a més, es disputarà el Campionat de Catalunya de marxa màster PC. A les 19.45 h serà la cursa femenina i a les 20.15 h la masculina. Aitor Santafé, David Cervelló, Ignasi Melo i Javier Garcia figuren entre els destacats masculins, mentre que Olga Cabrera, Marta Nogueira, Maria Teresa Gargallo i Sandra Cortés entre les femenines.

· Reglament   · Atletes inscrits

A banda dels campionats, avui divendres es disputa el darrer control FCA sub 18-20 de la temporada, previ als Campionats d’Espanya de les dues categories. La prova començarà a les 16.30 h i s’acabarà a les 20.30h.

· Reglament   · Atletes admesos

Finalment, durant el Campionat de Catalunya màster de clubs, es disputarà un darrer control màster amb algunes proves de cara a buscar mínima pel Campionat d’Espanya.

· Reglament   · Atletes inscrits