Nova jornada de competicions a Sabadell

882

La Federació Catalana d’Atletisme diverses competicions aquest cap de setmana a la Pista Coberta de Sabadell. I ho fa per a totes les categories, amb especial menció al Campionat de Catalunya sub 20 de clubs que es disputa diumenge a la tarda, i a la jornada classificatòria del campionat de relleus de promoció, dissabte en horari també de tarda. La jornada començarà divendres a la tarda amb el darrer control absolut.

En aquest control absolut, l’últim en Pista Coberta, veurem les evolucions dels atletes del 60 mll, 200 mll, 3.000 m i també de triple salt, masculí i femení i perxa, pes i alçada masculina. Serà la darrera opció per a molts de millorar marca, tot i que després faltarà l’absolut estatal, on alguns i algunes hi participaran.

Atletes com Oriol Madí, Àlex Kingue, Roger Ponce, Carlos Sáez, Àlex Salas, Xavi Badia, Nahuel Carabaña, Dani Lorente, Julen Sayago, Aaron Sola, Jotas Ortega i Eloi Rovira a la categoria masculina i Laura Bou (60 i 200 mll), Laia Zurita, Ingrid Andrés, Núria Tilló, Mercè Guerra, Mireia López, Alba Martínez, Sheila Dobón i Júlia Quevedo a la categoria femenina estan entre els inscrits i inscrites per demà.

· Reglament   · Atletes admesos

Però la cita més important del cap de setmana serà el Campionat de Catalunya sub 20 de clubs, on 24 equips entre masculí i femení es disputaran el podi final. A la prova masculina, diversos equips com el FC Barcelona, L’Hospitalet Atletisme, el Cornellà Atlètic, L’AA Catalunya o l’Avinent Manresa tindran molt a dir de cara al resultat final, mentre que a la femenina, a banda dels esmentats, equips com el CA Tarragona, o l’Aldahra Lleida també figuren entre els destacats.

D’entre els inscrits i inscrites cal destacar la presència de Pol Elvira i Max Peula als 60 mll, Biel Cirujeda als 200 mll, David Pérez als 400 mll, Pol Seriñana als 1.500 m, Cesc Boix als 3.000 m, Jan Díaz als 60 mt, Martí Serra i Víctor León a la perxa, Saúl Ruíz a la llargada, Oriol Ramos i Pau Cabré al triple salt i Eloi Jané al pes.

Pel que fa a la prova femenina, destaquem a Neus Núñez i Meritxell Hernàndez als 60 mll, Celia Payrato als 200 mll, Jana Hurtado i Anna Boixet als 400 mll, Carla Bisbal i Merem Gabriel als 800 m, Marwa El Khouya i Àmbar Tomàs als 1.500 m, Maria Taggi als 3.000 m, Judit Alemany als 60 mt, Noa Martínez a la perxa i Laurine Elisa Marimon al triple salt.

La competició començarà diumenge a les 16 h i es tancarà amb el relleu 4×400 m masculí a les 19.55 h.

· Reglament   · Clubs participants   · Atletes inscrits

Dissabte a la tarda serà el torn dels atletes de promoció que participin a les eliminatòries dels campionats de Catalunya de relleus sub 12 a sub 18. A banda de les eliminatòries, també es disputarà la final del 4×400 m masculí i femeni sub 18. La resta seran vuit eliminatòries, del 4×200 m de sub 12 a sub 14, els 4×300 sub 16 i les prèvies del 4×400 m. Donaran inici a les 16 h i les finals estan programades per les 20 h i les 20.10 h.

Els sis millors equips de les eliminatòries es classificaran per la final. A la categoria sub 12, 69 equips de 39 clubs diferents es disputaran les diferents places disponibles a nivell femení i masculí, amb el gruix gran dels clubs catalans amb més atletes de promoció. A la categoria sub 14 seran 84 equips de 45 clubs diferents. A la sub 16 participaran 82 equips de 42 clubs diferents. Finalment, a la sub 18, 28 equips de 19 clubs diferents. CA Canovelles, CA Molins, UA Terrassa, UA Rubí, CE Penedès, i Pratenc AA seran els clubs que portin equip masculí i femení a aquesta darrera competició

· Reglament   Clubs inscrits >  · Sub 12  · Sub 14  · Sub 16  · Sub 18

També menció especial per l’atletisme màster, doncs aquest cap de setmana es disputen dos competicions on aquest col·lectiu serà protagonista. El primer a destacar és el campionat de Catalunya de proves combinades. El darrer serà un control més per aconseguir bones marques de cara als propers campionats.

El campionat de proves combinades començarà a les 15 h del dissabte i s’acabarà a les 20.45 h, i repartirà les medalles de l’heptatló masculí i el pentatló femení de les diferents categories màster. A la prova femenina destaca la presència de Maria Rosa Escribano a F60-69, juntament a Mercedes Delgado, i també Raquel Campos i Natàlia Millán a F40-49. Pel que fa al grup masculí, Sergi Soler, Kirian Pérez, Dídac Rios o Tomàs Blanco a categories M35-49, Juan Carlos Herrera, Javier Segovia o Josep Maria Mateo a 50-59 i Ricard Rof, Salvador Maranges, Miquel Robert i Juan Corominas a M60-69 I M70-79.

· Reglament   · Atletes inscrits

A la mateixa hora es disputarà un control màster, amb les proves d’Alçada, 60 mt, pes i llargada masculina i femenina, amb una trentena d’atletes màster a les llistes d’inscripció.

· Reglament   · Atletes inscrits

Diumenge matí arribarà un nou control sub 16, amb inici a les 9 h amb les proves dels 60 mt, triple salt masculí i pes femení i finalitzant a la 13.30 h amb els 1.000 femenins.

· Reglament   · Atletes admesos

Finalment, dissabte al matí es disputarà la sisena jornada del trofeu Natàlia Amiel de Sabadell, organitzat per la JA Sabadell. En aquesta jornada matinal es començaran a disputar les finals del torneig, amb la perxa sub 12 femenina, pes, llargada i 200 mll sub 8, alçada, pes i 1.000 marxa sub 10 i triple salt i 2.000 sub 14. Només restarà una jornada més el proper cap de setmana.

· Reglament