Nova jornada del Critèrium de llançaments a Cornellà

566

La Federació Catalana d’Atletisme organitza la tercera jornada del Critèrium de llançaments d’hivern a Cornellà del Llobregat, seu de la primera jornada abans d’acabar l’any natural. Aquest diumenge veurem les evolucions de les proves de disc absolut i sub 23 masculí, javelina masculina i femenina absoluta i sub23 i martell masculí i femení absolut i sub 23.

Dels atletes presents destaquem a Kirian Pérez al disc masculí, Daniel Ruiz, Tyrone Donaire i Daniel Noguera al martell masculí, Jhon Louis Garcia i Juan Carlos de la Torre a la javelina masculina, Irene Vega i Jenifer Nevado al martell femení i Aina Ramos, Olivia Salmerón i Érika Sellart a la javelina femenina.

La competició començarà a les 10 h amb el disc masculí, seguirà 11.30 h amb la javelina masculina i 13 h amb la femenina i tancarà el martell masculí i femení a les 14.30 h.

· Reglament

A Girona se celebrarà la Lliga d’atletisme de promoció, organitzat pel Consell Esportiu Gironés, i amb col·laboració del GEiEG, al Complex Esportiu de Palau-sacosta. La competició començarà a les 8.30 h i s’allargarà fins a les 12.30 h. Hi participaran atletes des de sub 8 a sub 16.

Es desenvoluparan les proves de 60 mll, 600 m i llargada i participaran atletes de la gran majoria de clubs de les terres gironines, com el mateix GEiEG, CA Figueres, CA Palafrugell, CA Lloret o AA Palamós.

· Reglament

Finalment, destacar que dilluns a la tarda, el CA Vic organitza un control intern de promoció sub 8 a sub 14 a les seves pistes, amb proves com els 60 mll, els 1.000 m, l’alçada, la llargada o els 600 mll.

· Reglament