PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

1129

El passat dimarts, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro, es va realitzar la presentació del 103è Campionat de Catalunya de Cros Individual, organitzat per l’Ajuntament de la ciutat a través de l’Àrea d’Esports, juntament amb el Club Atlètic Santa Cristina d’Aro, es realitzarà el proper dissabte 13 de febrer a la zona esportiva del municipi. A l’acte van participar Mª Lourdes Fuentes, alcaldessa de Santa Cristina d’Aro, Anna Buxó, regidora d’Esports, Jaume Quintana, president del Club Atlètic Santa Cristina d’Aro, Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’atletisme, i l’atleta local Santiago Catrofe.

Aquesta serà la segona vegada que Santa Cristina d’Aro acull l’autonòmic de camp a través, desprès de l’edició anterior de 2021 que va ser tot un èxit. A l’autonòmic participaran els millors atletes catalans en aquesta temporada de cros encara afectada per la pandèmia. Com és habitual, el català de cros és prova selectiva per a formar part de l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros que se celebrarà a Jaén el proper 30 de gener.

La matinal atlètica començarà a les 09:00 hores a la Zona Esportiva de Santa Cristina d’Aro, amb sortida i arribada al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Cristina d’Aro, i el recorregut que voreja la deixalleria municipal, la riera del cementiri i la riera de Malvet.

Amb una gran participació, el campionat català de cros es realitzarà seguint les normes de seguretat sanitàries que s’han adaptat seguint la normativa del PROCICAT.

· Nota de Premsa Organització   · Programa