RUTA DEL 24 AL 28 DE JULIOL

1231

La propera setmana es disputaran tres curses corresponents al calendari català de ruta.
Dimarts 24 de juliol se celebrarà la Milla Urbana Ciutat de Mataró – 13è Memorial Ventura Brunet, organitzada pel Centre Atlètic Laietània i l’Ajuntament de la ciutat. El festival atlètic començarà a les 19,00 hores amb les curses de promoció al circuit instal·lat al Passeig Marítim de la capital maresmenca.
Divendres 27 es disputarà la 3a Cursa Allianz Night Run,  organitzada per Zona Vips Events, al Circuit de Barcelona – Catalunya, a Montmeló. La sortida es donarà a les 20,30 hores per a la cursa de 5 km i a les 20,35 h per a la de 10 km amb el recorregut que s’efectuarà dins el mateix circuit.
Dissabte 28 se celebrarà la 41a Cursa Popular de L’Espluga de Francolí, organitzada pel Club Atlètic Espluguí. La sortida es donarà a les 19,00 hores a l’Avinguda de Catalunya d’Esplugues de Francolí, amb dos recorreguts, un llarg de 15 km i un altre curt de 5 km. Amb un recorregut d’asfalt que transcorre per l’interior de l’Espluga i per paisatges naturals de ple valor a l’entorn dels boscos de Poblet, creua el mateix monestir cistercenc, Patrimoni Mundial de la Humanitat, i s’apropa al barranc de Castellfollit.

· Web Mataró   · Web Montmeló   · Web L’Espluga