Tarragona acull el Campionat català de combinades màster

559

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest cap de setmana una nova edició del Campionat de Catalunya màster de proves combinades. Ho farà a les pistes Natàlia Rodríguez de Tarragona, a l’anella mediterrània. A les 9.30 h del dissabte es donarà el tret de sortida a la competició amb les sèries dels 100 mll i finalitzarà a les 14.30 h, repetint la mateixa seqüència durant el diumenge.

17 atletes estan apuntats per participar al Campionat català. A nivell femení destaca la presència d’una de les atletes locals amb més rècords, Rosa Maria Escribano, que tornarà a buscar una marca destacada a les combinades F60.

Pel que fa als nois, proves destacades a l’M50, amb la presència del local Juan Carlos Herrera, Javier Segovia i Carlos Teruel, atletes amb enorme experiència, amb presència en el darrer Mundial de Torun. A la categoria M65 també hauran de lluitar per buscar el podi, doncs seran quatre els atletes presents, Francisco Díaz, Salvador Marangues, Francesc Mosquera i Lluís Rossell. Finalment destacar la presència de l’atleta del conjunt local Francesc Griñant, a la categoria M75.

Al mateix cap de setmana es disputarà el Campionat territorial de proves combinades de sub 12 a absolut. Hi participaran atletes de totes les comarques tarragonines, a banda d’atletes arribats d’altres parts de Catalunya. Uns 150 atletes hi seran presents en les dues jornades que duri el campionat. També cal destacar que demà, entre les 10 h i la 13.10 h es disputarà un control amb diferents proves de sub 18 a absolut.

· Reglament   · Atletes inscrits