TRAIL RUNNING

4687

El proper diumenge 19 de gener s’inicia la Copa catalana de Trail Running, organitzada per Klassmark i la Federació Catalana d’Atletisme, que constarà de cinc proves a celebrar el mencionat 19 de gener, 5 i 29 de març, 17 de maig i 5 de setembre. Aquesta Copa serà classificatòria per a confeccionar la selecció catalana que participarà al Campionat d’Espanya per Autonomies, que es disputarà el dia 26 de setembre a Zahara de la Sierra, Cádiz.
El Campionat de Catalunya Absolut de Trail Running es disputarà el 28 de juny a Ulldeter. Aquest autonòmic també serà prova de selecció pel Campionat d’Espanya per Federacions, ja que el campió i la campiona seran seleccionats directament per a l’equip català.
El Campionat de Catalunya Màster de Trail Running se celebrarà el 28 de març, organitzat per Trencacims i la Federació Catalana d’Atletisme.
La selecció catalana que participarà al Campionat d’Espanya per Autonomies estarà formada per cinc atletes. Seran seleccionats els dos primers classificats de la Copa Catalana de Trail Running, els campions de Catalunya i dos atletes a criteri del Comitè Tècnic de Trail de la Federació Catalana d’Atletisme. La selecció es farà publica el dia 8 de setembre.

· Calendari   · Reglamentació