300 corredores a la cursa de la dona de Canet de Mar

709

El Club d’Atletisme Sport Canet va organitzar la tercera edició de la cursa de la dona pels carrers de Canet de Mar. 300 corredores es van aplegar per competir en una prova de 4,5 quilòmetres que circulava pel passeig marítim de la població. El recorregut era gairebé pla, fet que va facilitar la participació de tot tipus d’atletes, des de les més experimentades fins a les més novelles.

L’atleta més ràpida va ser la local Marta Mesalles, del Club Sport Canet, amb un temps de 17:32, i guanyadora també de la categoria de 31 anys als 45. La medalla de plata va ser per l’Inna Lebedieva, atleta ucraïnesa, que va acabar la cursa amb un temps de 18:44. Finalment, el tercer esglaó del podi el va ocupar Encarna Garcia, amb un temps de 19:32 i amb victòria de la categoria de 46 anys a 60.

Cal destacar també la victòria en la categoria de 16 a 30 anys de Judit Ruestes amb un temps de 22:50, i de 61 anys i més de Glòria Frigola, amb un temps de 32:29. En tot moment es va viure un ambient festiu i reivindicatiu de la dona dins de l’esport, amb corredores de totes les edats i que van estar acompanyades per les seves famílies durant bona part del tram recorregut.

La cursa tenia una vessant solidària, part de la recaptació es va destinar a la Fundació Els Garrofers, que té com a objectiu garantir el benestar global de les persones amb diversitat funcional.