CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS EN PISTA COBERTA

780

El FC Barcelona, Campió masculí

El passat dissabte 12 de febrer es va celebrar la 41a edició del Campionat d’Espanya de Clubs en Pista Coberta a Madrid, la Copa Joma en categoria masculina i la Copa Iberdrola en la femenina.

El Futbol Club Barcelona s’ha proclamat campió en la categoria masculina i ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada per augmentar el seu historial a dinou campionats dels quaranta disputats i confirmar-se com a gran dominador d’aquest estatal per clubs.

En dones, el FC Barcelona també s’ha situat als llocs d’honor pujant a la tercera posició del pòdium, i l’Avinent Manresa ha protagonitzat una magnífica cinquena posició, la millor de la seva història.

Podi Femení – Foto: RFEA

Podem destacar algunes actuacions d’interès com la de la Xènia Benach (VCA) que s’ha imposat als 60 m tanques amb una marca de 8.11, registre que significa la millor marca espanyola de la temporada i mínima pel mundial de Belgrad. També Dídac Salas (FCB) s’ha imposat en salt amb perxa amb 5,50 m que milloren la millor marca de la temporada i Xesc Tresens (FCB) ha vençut a la prova de salt d’alçada amb 2,13 metres. El FC Barcelona s’ha imposat a les dues curses de relleus 4X400 metres amb un temps de 3:10.35 en la categoria masculina i de 3:38.48 en la femenina, marca que representa un nou rècord dels campionats.

Resultats >   · Homes   · Dones