Diversos controls de promoció a Catalunya

774

Aquest cap de setmana viurem dos controls on els i les atletes de promoció seran protagonistes. A més a més, dilluns també es viurà un control a Girona amb proves per atletes escolars.

El CA Ascó organitza a les seves pistes el primer control de l’any. Serà durant el matí de dissabte i donarà inici a les 10.30 h amb els 60 mll sub 14. El control s’allargarà fins a la 13.45 h amb una prova oberta als atletes absoluts, amb una cursa de 800 m. Durant el matí, les categories sub 8 a sub 16 tindran l’opció d’aconseguir bones marques en proves a l’anella i també en salts i llançaments.

· Reglament

Diumenge, el CA Sant Celoni organitza el segon control d’hivern de promoció durant la jornada matinal. Les proves començaran a les 10 h amb la disputa de la llargada, l’alçada, la perxa i el martell. Totes les proves estaran destinades a atletes d’entre sub 8 i sub 16. A la 13.15 h es disputarà la darrera prova, amb els 100 mt sub 16.

· Reglament

Finalment, dilluns a la tarda, el GEiEG obre les seves pistes a per viure un petit control de les categories sub 8, sub 10 i sub 12, amb les proves de llargada, pes, 600 m i 1.000 m, en horari de tarda, començant a les 18.30 h i finalitzant cap a un quart de vuit.

· Reglament