Tarragona acull el Campionat català màster de combinades

125

Tarragona acull el Campionat de Catalunya de decatló i heptatló màster aquest cap de setmana. El campionat es disputa en dues jornades, de dissabte i de diumenge, amb la primera prova a les 9.30 h de dissabte i finalitzant a 14 h, mentre que la segona jornada començarà a 9.30 h i acabarà 14.30 h, amb la darrera entrega de medalles de l’aire lliure.

En aquest campionat hi competiran diversos atletes destacats, com ara Maria Rosa Escribano, rècord màster del món, que buscarà seguir amb la mateixa dinàmica i sumar bones marques després de participar a Alcobendas.

A banda d’Escribano, Mercedes Delgado, que ve de guanyar unes quantes medalles, també participarà a l’Heptatló F70. Sis atletes més completaran la nòmina catalana, destacant atletes com Gemma Solé a F55 i Sandra Cortés i Natàlia Millan a F45.

A la prova masculina, Juan Carlos Herrera i Javi Segovia tindran una pugna per saber qui és el campió de Catalunya a M50. L’atleta local Josep Maria Mateo serà un dels destacats a M55. A M60, quatre atletes buscaran el podi, entre ells Ricard Rof i Josep Gonzàlez. Francisco Griñant, que ve d’igualar rècord d’Espanya en perxa a Alcobendas, competirà al decatló M75.

Finalment, els atletes més joves seran Aitor Gil a M35, Sergio Martín i Alejandro Omedas a M40 i Kirian Pérez a M45.

· Reglament   · Atletes inscrits