Ahlam Elkakdi i Víctor Da Costa guanyen la Terrassa Trail

546

La Federació Catalana d’Atletisme va organitzar la segona jornada de les Trail Running Series a Terrassa, en el marc d’una nova edició de la Terrassa Trail, en el que també era una nova jornada de la Copa Catalana de promoció, amb gairebé uns 200 atletes presents a la cocapital del Vallès Occidental.

Un dels moments del Terrassa Trail. Foto FCA

Organitzada per la Unió Atlètica Terrassa, la cursa Terrassa Trail comptava amb un circuit de 20 K que van recórrer els i les atletes de la categoria absoluta. La victòria final va ser, en categoria femenina, per Ahlam Elkakdi, atleta de l’equip local de l’UAT, seguida amb la plata per Mireia Pons, amb molta experiència al trail, membre del CE Penedès. El tercer lloc va ser per Sara Roca, del JAB.

Podi sub 14 masculí. Foto FCA

A la prova masculina, Víctor Da Costa es va endur el primer lloc. L’atleta del JA Berga va fer valdre la seva experiència per superar els seus rivals. Arnau Montiel, del CA Vic, va ser segon, i Arnau Montaner, del CE Penedès, tercer classificat. Tan Elkakdi com Da Costa ja van aconseguir la victòria a la Oli Trail i lideren la taula classificatòria de les TRS.

D’altra banda, a la prova sub 23, victòria d’Oriol Gibert, del JA Berga, seguit amb el segon lloc de Nil Alonso, de l’UEC Anoia i el tercer lloc de Pol Camprubí, del JA Berga. A la prova femenina, Laia Calzada, del Yetis Collserola, va ser la guanyadora, seguida de Carla Gonzàlez, del CA Tarragona i Queralt Vall. A la prova sub 20, Júlia Bassas va ser la guanyadora, seguida de Miriam Recasens i Claudia Martín. També a sub 20, Joan Frago va ser el campió, seguit de Jorge Font i Íker Prados.

Una de les curses de promoció. Foto FCA

A la prova sub 18, Jan Isla va ser el primer classificat, seguit de Gerard López i Sam Linares. Finalment, a sub 18 femení, victòria de Laia Alonso, seguida de Carla Yanguas i Bruna Miralpeix. Com a nota destacada, Marc Benavent va guanyar la cursa sub 16, després de guanyar el dia abans el Campionat de Catalunya sub 16 de 3.000 m en pista.

D’altra banda, a Caldes de Montbui, es va celebrar una nova edició de la cursa del Farell, la 30a en global, d’una de les clàssiques de trail del nostre territori. Eren 12,3 quilòmetres a recórrer, i la cursa ens va deixar la victòria de David Dalmau en categoria masculina, amb 44:27, seguit de Ferran Gascón amb 45:38 i el tercer lloc d’Oriol Ciurans amb 46:02.

Pel que fa a la prova femenina, Tamara Schmidt va ser la guanyadora amb 57:45, seguida de Florence Bertholet amb 58:13 i el tercer lloc de Eva Palma amb 58:18. Gairebé 270 atletes van acabar la cursa.