Comença la temporada de marxa a Canet de Mar

1187

La figura de Jordi Llopart és històrica. Després d’ell, n’han sortit molts i moltes d’altres. Igual de rellevants, possiblement. Però ell va ser el primer medallista de l’atletisme català i espanyol en uns Jocs Olímpics, als 50 K de Moscou 1980. La tardor d’ara fa tres anys ens va deixar, però el seu record perdura, i prova d’això son els homenatges que ha rebut i rebrà a partir d’aquell dia. Aquest diumenge tenim un de nou.

Canet de Mar celebra el I Gran Premi de marxa en memòria a Jordi Llopart. Precisament, aquesta prova obra el calendari de la disciplina, que com cada any, reunirà a un bon grapat dels millors atletes estatals, doncs a Catalunya, el nivell de la marxa no només es manté, també creix en nombre de bons atletes. I és en aquest tipus de proves on sovint descobrim els talents del futur.

El Club Atletisme- Sport Canet 1980, juntament a l’ajuntament de Canet de Mar i a la col·laboració del Consell Esportiu del Maresme, organitzen diumenge aquest homenatge a Jordi Llopart, un GP de marxa que començarà a les 10 h amb la prova sub 18 masculina i finalitzarà a les 12.45 h amb la prova sub 8. Així doncs, moltes categories tindran la seva representació. També cal destacar les curses absolutes. Tindran lloc a les 11.20 h la femenina i a les 12 h la masculina, juntament amb els màster. Recorreran un total de 5.000 metres.

Cal apuntar que en els prolegòmens de la competició, es farà un homenatge amb la família de Llopart present a la població, juntament amb membres del consistori i representació de la Federació Catalana d’Atletisme, a través de Jose Manuel Rodríguez, de la comissió de marxa.

La prova circularà per la zona de la riera de Sant Doménech. D’entre les persones inscrites figuren, entre d’altres, Marc Guerrero i atletes màster com Francisco Rodríguez, David Cervelló i Josep Obrador i a la categoria femenina atletes com Laura Monje, del CA Granollers. Les proves sub 14 seran les més multitudinàries.

· Reglament   · Atletes inscrits