El FC Barcelona no disputarà la Divisió d’Honor femenina

954

El FC Barcelona no competirà la propera temporada al Campionat d’Espanya de Clubs-Liga Iberdrola femenina, en la seva edició de 2024. La RFEA va publicar els clubs que hi participaran la temporada que ve a la Liga Iberdola i també a la Liga Joma masculina i en aquella llista trobem sis equips catalans de quatre clubs diferents.

L’Hospitalet Atletisme, el Cornellà Atlètic i l’Agrupació Atlètica Catalunya competiran a la Divisió d’Honor- Liga Joma masculina. El mateix conjunt hospitalenc i l’Agrupació competiran a la Divisió d’Honor- Liga Iberdrola femenina, juntament amb l’Avinent Manresa.

D’altra banda, a 1a Divisió, el Cornellà Atlètic competirà a la lliga femenina, mentre que l’Aldahra Lleida i l’Avinent Manresa ho faran a la 1a divisió masculina.

Amb tot, el FC Barcelona sí participarà en les competicions catalanes de clubs i a les properes edicions de la Copa Joma i la Copa Iberdrola de RFEA en Pista Coberta. Segons explica el club, la secció d’atletisme continuarà comptant amb la participació de les categories de formació, i actualment treballa per confeccionar la plantilla d’atletes de categoria absoluta de cara a la temporada present. Recordem que el FC Barcelona també estarà present en els campionats individuals, representant als seus i a les seves atletes.

El FC Barcelona ja no va participar la temporada passada a la Divisió d’Honor- Liga Joma masculina. Aquesta situació s’emmarca en l’adaptació de la secció a les necessitats econòmiques del club, que ha hagut de reestructurar el volum d’atletes i les competicions a les quals participarà.