Girona i Cardedeu van celebrar les seves proves de cros

595

Girona va celebrar la 24a edició del seu particular cros, amb la presència de nombrosos atletes importants de l’atletisme gironí. Organitzat pel Consell Esportiu del Gironès, el cros va aplegar uns 800 participants de més de deu categories diferents.

En categoria femenina, la guanyadora sènior va ser la Marina Guerrero, atleta del CA Manresa, que va finalitzar amb un temps de 20:33. En segona posició va arribar l’Olivia Mitchell, de l’Overland Running, amb un temps de 20:46. Finalment, el tercer esglaó del podi el va ocupar la Laia Andreu, del CA Vic, amb un temps de 21:54.

D’altra banda, en categoria masculina, l’Abderrahim Ougra va aconseguir la victòria amb un temps de 23:31, sumant la segona consecutiva després del primer lloc la setmana anterior al Cros de Santa Coloma. En segona posició va acabar en Carles Blanco, del CA Molins, amb un temps de 24:47. Finalment, en tercer lloc entrava l’Ignasi Baldellou, amb un temps de 25:03.

Cal destacar la victòria en la cursa OPEN d’Ariadna Llop en categoria femenina, amb un temps oficial de 12:07, i d’Ivan Zarco amb temps de 08:58, revalidant també el títol que havia aconseguit la setmana anterior a Santa Coloma.

· Resultats Girona

D’altra banda, Cardedeu va acollir dissabte la 5a edició del seu cros organitzat per Corrigaires Cardedeu, que va reunir a més de 300 participants, un 50% més que l’edició anterior. A més a més, i per primera vegada, es va comptar amb un cronometratge electrònic. El Parc Pompeu Fabra es va omplir d’atletes de set categories diferents.

Ivan Zarco, que diumenge va guanyar també la cursa OPEN de Girona, va aconseguir la victòria en la categoria sènior masculina amb un temps de 19:18, seguit d’Isaac Paradas, amb un temps de 20:39. En tercera posició entrava Daniel Garcia, de l’UCA, amb un temps de 21:06.

En categoria femenina, Neus Gutiérrez aconseguia la victòria amb un temps de 26:24, seguida de Sílvia Gonzàlez, que acabava la cursa amb una marca de 27:11. Finalment, Carmen Marzo pujava al tercer esglaó del podi amb un temps de 28:08.