Homenatge a Jordi Llopart al I GP de marxa de Canet de Mar

851

Canet de Mar va reunir a un centenar de marxadors i marxadores de totes les categories en el I GP de marxa del municipi maresmenc, que porta el nom de l’històric marxador Jordi Llopart, que va rebre un homenatge en els prolegòmens de la prova.

L’atleta nascut al Prat del Llobregat ens va deixar fa tres anys i ha rebut diversos homenatges des de llavors. En aquest cas, aquesta primera edició de Canet de Mar i les posteriors que es facin portaran el seu nom. A l’homenatge hi van assistir la família, membres del consistori canetenc i representació de la Federació Catalana d’Atletisme, a través de José Manuel Rodríguez.

Pel que fa a la competició, l’atleta del CA Jumilla Franklin Eduardo Minchala va aconseguir la victòria en els 5.000 metres amb un temps de 21:34. L’atleta murcià va ser el guanyador, per davant del primer català, Marc Guerrero, amb temps de 22:31. El tercer atleta va ser Ferran Campins, amb temp de 23:33.

A la prova femenina absoluta, l’atleta més ràpida va ser Laura Monje, amb un temps de 23:50. A la prova sub 20, la guanyadora va ser Carla Garcia, amb un temps de 26:25. Hugo Torre va ser l’atleta més ràpid sub 20, amb temps de 26:16. A la prova sub 18, Gina Torres va ser la guanyadora en una distància de 3.000 m amb 13:55. D’altra banda, Eloi Antón va ser el guanyador sub 18 amb 12:38.

Aquesta ha estat la primera prova de marxa després de l’estiu en territori català. La següent serà a Manresa el 19 de novembre en el clàssic memorial Enric Vilaplana.

· Resultats