La ruta va fer parada en tres municipis catalans

531

El dissabte va ser dia de celebració a Tarragona. La ciutat marítima acollia la segona edició de la SB Hotels 10 K Tarragona, una cursa dividida en dues curses de 5 K i 10 K amb un trajecte molt pla ideal per fer unes bones marques. Més de 700 atletes van competir en les dues curses, que va tenir sortida des del Moll de la Costa.

Marta Galimany – Foto: Organització

A la prova dels 10 K, la vallenca Marta Galimany va ser la guanyadora amb una marca de 33:48. L’atleta olímpica va superar a les seves rivals amb més de 3 minuts. La segona classificada va ser Núria Tilló, amb 37:00 i la tercera Cristina Polanco, amb 38:09. A la categoria masculina, Pol Espinosa va ser el primer en entrar a meta amb un temps de 31:00, deixant en segon lloc a Ricard Pastó amb 31:11 i a Roger Sans tercer amb 31:16.

D’altra banda, als 5 K, domini de Laura Vilchez a la prova femenina amb 19:03, seguida de Montse Rovira amb 21:10 i de Saray Torrado amb 21:54, sent les atletes que van ocupar el podi. Pel que fa als nois, Alberto Moral va ser el guanyador amb una marca de 15:42, seguit de Marc Bartolí amb 15:51 i de David Lombrana amb 15:52.

Cursa Parets – Foto: Organització

A Parets del Vallès es va celebrar la 17a cursa popular del municipi amb unes distàncies de 5 K i 10 K. Gairebé 300 atletes van participar en una prova organitzada pel CA Parets i amb sortida des de les seves pistes d’atletisme.

Albert Caballero, del LEA La Blanca, va ser el dominador de la prova de 10 K amb 34:43, seguit de Javi Martínez amb 35:25 i deixant en tercer lloc a Aaron Díaz, amb 36:31. A la prova femenina, Ana Belén Garcia va ser l’atleta més ràpida amb 42:46, seguida de Vanessa Pérez amb 44:49 i el tercer lloc de Mariana Morales amb 45:13.

D’altra banda, a la prova dels 5 K, victòria de David Campo, de l’Aldahra Lleida, amb un temps de 16:34, seguit de Sergio Domínguez amb 17:10 i d’Aleix Ferrer amb 17:43. Pel que fa a la prova femenina, Sònia Tomàs va aconseguir la victòria amb 24:12, seguida d’Aitana Medina amb 24:39 i en tercer lloc Núria Carrillo amb 24:58.

Rebeca Suárez – Foto: Organització

Finalment, Terrassa va acollir la cursa de les dones “Fanny Sallés”, que també tenia vessant solidària a través d’Oncolliga. Centenars de participants van recórrer els carrers de la ciutat egarenca per mostrar la seva solidaritat i poder gaudir de l’esport en família i amics. Les participants podien fer el recorregut corrents o a peu.

A nivell de resultats, Rebeca Suàrez va aconseguir la victòria amb 17:55, seguida de Ninfa Estela Chávez amb 20:45 i de Laura Lao amb 21:34.