Lleida i Barcelona gaudeixen de la ruta durant el diumenge

440
Xavier Tomasa i Podi absolut Km de Les Corts - Fotos: Organització

Lleida va acollir la 2a edició de la Marató Vithas de la capital del Segrià, amb centenars d’atletes competint a la prova dels 42 K, de 10 K i de 5 K. En aquesta segona edició vam tenir diversos noms destacats a les classificacions.

El campió de la marató a nivell masculí va ser Xavi Tomasa, el cap de cartell de la prova. L’atleta berguedà va aconseguir també nou rècord de la prova amb un temps de 2:27:16, traient més de 10 minuts al segon classificat. L’atleta, en categoria màster, va demostrar un alt nivell de forma. El segon classificat va ser Marc Otero, de la JA Sabadell, amb 2:37:50 i en tercera posició va acabar Carlos Lancharro, del Sedentaris.cat, amb temps de 2:41:42.

A la prova femenina, Eli Carvajal es va endur el títol amb una marca de 3:33:53, seguida de Laia Rovira amb 3:50:44 i amb el tercer lloc de Marta Luque amb 3:59:38. Més de 150 atletes van prendre part de la marató.

Podi 10 Km Marató de Lleida – Foto: Organització

A més a més, es van disputar les proves de 10 K i 5 K. Sebastián Vecianaamb 32:55 va guanyar l’or, seguit de Fabio Maccagnan amb 33:17 i de Joan Lladós amb 33:21. A la prova femenina, victòria de Rosa Maria Carulla amb 38:10, seguida de Anna Serra amb amb 40:43 i en tercer lloc Elisa Lladós amb 41:11. Als 5 K, victòria de Sulayman Touray amb 17:02, seguit de Ema Sebilan amb 17:39 i Jordi Camats, amb 17:49.

En dones, Irma Chiavazza va ser la guanyadora amb 20:10, seguida de Pilar Ardiaca amb 20:15 i en tercer lloc Camilla Prando amb 21:06. Fins a 250 voluntaris i voluntàries van fer possible les tres curses que van aplegar prop de 600 participants.

· Resultats

D’altra banda, a Barcelona, es va disputar una nova edició del KM de Les Corts, organitzat pel Barcelona Atletisme. La prova es disputa pels carrers del districte barceloní i aplega alguns dels atletes més destacats i destacades en proves de migfons.

Marta Mitjans i Laura Rodríguez – Foto: Organització

Tretze atletes van participar de la prova masculina alt nivell, amb victòria final de l’atleta del CA Sant Celoni Claudi Gómez, amb un temps de 2:44, arribant gairebé al mateix moment que l’Eric Guzman, segon, i amb el tercer lloc de Mathios Rodríguez. A la prova femenina, victòria final de la Marta Mitjans amb 3:05, seguida de Laura Rodríguez amb la plata i Martina Roig amb el bronze.

Pel que fa als màsters, Jose Luís Martín, atleta M35, va ser el més ràpid amb 2:55, seguit de Jesús Caparrós i Jose Maria Romero. A l’apartat femení, la més ràpida va ser Eva Sans amb 3:39, seguida de Mirla Salinas i Laura Rosell. Gairebé uns 200 atletes van prendre part des de categoria sub 8 fins sub 16, passant per la cursa de parelles mixtes, les d’alt nivell, la cursa OPEN i les màster.