Tres atletes catalans amb medalla a l’Europeu de Cros

520

Tres catalans van obtenir medalles al Campionat Europeu de Cros celebrat a Torí. Fins a set atletes de Catalunya van viatjar amb la selecció espanyola per disputar la prova en les diferents categories, des de la sub 20 a la sènior. L’Abdessamad Oukhelfen, l’Aleix Vives i l’Eric Lore van aconseguir medalles per equips amb la resta de companys de la RFEA.

A la cursa sènior masculina, l’Abdessamad Oukhelfen va acabar en 10a posició amb un temps de 30:08, en una cursa guanyada pel campió olímpic noruec Jakob Ingebrigtsen, atleta que participarà el proper 31 de desembre a la Cursa dels Nassos de Barcelona. Oukhelfen va obtenir la medalla de bronze per equips. A la cursa sènior femenina hi participava la Naima Aït Alibou, fent el seu debut amb la selecció espanyola. L’atleta vilafranquina va acabar en 23a posició amb 28:16, i amb un 4rt lloc per equips. La cursa femenina també la va guanyar una atleta noruega, en aquest cas Karoline Grovdal, que també veurem a la Cursa dels Nassos.

Les altres medalles van arribar a la categoria sub 20. L’Aleix Vives, del FACVAC, i l’Eric Lore, del Cornellà Atlètic, van aconseguir el bronze per equips. Vives va finalitzar en 20a posició i temps de 18:21, mentre que Lore ho va fer 35è amb 18:34.

A la categoria sub 23 teníem a tres catalans més. Per una banda, l’equip masculí va acabar en 7a posició, amb Adam Maijó 18è amb temps de 24:44 i l’Aaron Las Heras 31è amb 24:59. En categoria femenina, la Laura Rodríguez formava part de l’equip que va acabar en 4a posició, a tocar de les medalles. L’atleta de l’Agrupació Atlètica de Catalunya va finalitzar 42a amb 22:21.