AA Catalunya i CA Vic presents al sub 16 estatal de clubs

536

La RFEA, juntament a la Federació Valenciana d’Atletisme, organitzen el Campionat d’Espanya sub 16 de club a la capital del Túria. La competició es disputarà de forma íntegra dissabte a la tarda. Cal comentar que les finals femenines inferiors a la Final A es disputaran en d’altres seus, aquestes sense equips catalans.

L’Agrupació Atlètica Catalunya i el CA Vic seran els dos clubs presents a la Final A, en concret a la categoria femenina. L’equip barceloní ja va participar a la final del Campionat d’Espanya de clubs sub 14 la passada setmana, també a la categoria femenina. Aquest cop l’acompanya el conjunt d’Osona, amb un molt bon planter i noms destacats.

La competició començarà a les 16.00 h amb el llançament de martell i s’allargarà fins a les 19.25 h, amb el relleu 4×300 m. Es disputaran totes les proves de la categoria sub 16, amb un o una atleta de cada club per final. L’AA Catalunya i el CA Vic s’enfrontaran a equips com Valencia Atletisme, Trops Cueva de Nerja, AD Sprint, Playas Castellón, DELSUR La Palma i Bahia Algeciras.

L’equip barceloní arriba amb les seves millors atletes sub 16. Destaca Marta Gutiérrez, del FACVAC, amb la millor marca en el 1.000 m de les participants, Judit Botella, que arriba amb la segona millor marca a l’alçada, igual que Carla Rodríguez al disc. Júlia Cervantes, amb la tercera millor marca a la perxa i Judit Franco, també amb la tercera millor marca, en aquest cas, a la llargada, son dues atletes més amb opcions de fer un bon paper.

D’altra banda, el CA Vic també viatja amb les ganes de fer un bon paper. El conjunt d’Osona tindrà atletes com Núria Sañas, que arriba amb la millor marca als 3.000 marxa, Emma Garcia, segona millor marca als 1.500 obstacles, Aina Gost, amb la segona millor marca al martell, i atletes com Amira Benmerzouk, del CA Vila-seca i que competirà amb el CA Vic als 1.000 m o l’experta en proves combinades, Miquelina Gorgals, que competirà als 300 tanques.

· Web Campionat