Dissabte es viurà festa grossa a Palafrugell

364

L’Estadi Josep Pla i Arbonès està de celebració. Aquest proper dissabte viurem la presentació de les noves pistes d’atletisme, un cop finalitzades les obres de remodelació. El CA Palafrugell disposarà, d’aquesta manera, d’una pista totalment homologada i preparada per acollir campionats i competicions de totes les característiques.

D’entrada, aquell mateix dissabte, es podrà inaugurar oficialment les pistes amb el 28è Encontre de l’Amistat, una prova que trobem dins del calendari RFEA i que consta d’una sèrie de proves on hi participaran atletes de tres equips, dos de catalans, JA Sabadell i els locals del CA Palafrugell, i un d’ells arribat d’Itàlia, l’Atletica Arcobaleno.

Foto: CA Palafrugell

La competició començarà a les 16.30 h i finalitzarà a les 20 h. Dins del horari trobem proves com la llargada, l’alçada, perxa, martell, javelina i dins de la corda, relleus suecs, 400 m, 200 m, 3.000 m, 1.000 m o 300 tanques. Aquestes proves estan destinades a atletes de categoria sub 16 cap amunt.

Seran un total del 200 atletes que hi participaran, comptant la presència dels tres clubs i d’altres atletes que s’afegiran fora de concurs.  A més a més, cal tenir en compte que es dirimirà l’encontre de delegacions territorials catalanes. 

La presentació de les noves pistes es farà just abans de l’inici de l’Encontre de l’Amistat i tindrà la presència del president del CA Palafrugell, Manel Jofra, la presidenta de la Federació Catalana Atletisme, Mercè Rosich, i l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernàndez.

L’Encontre de l’Amistat és una prova de llarg recorregut dins del circuit gironí d’atletisme. La primera edició es va celebrar l’any 1995 i va comptar amb el CA Palafrugell, el CA Celle Ligure, el CA Geneve i l’Agrupació Atlètica Catalunya. D’altres edicions s’han celebrat en territori internacional, com la darrera, a Celle Ligure. L’edició més multitudinària es va viure al 2014, amb cinc equips presents, els tres d’aquesta edició més el Comitè de Savoie i el CA Pontcharra.

· Reglament