Cap de setmana intens de cros a Catalunya

850

Catalunya ha viscut un cap de setmana intens de cros en diversos punts del país. Per començar, en terres de Tarragona s’ha disputat el 39è cros de Vila-seca, una prova que entra dins del circuit del GP català. Gairebé 1.000 atletes s’han reunit en aquesta prova important en el calendari nacional. En categoria masculina, Yassine Bendada ha aconseguit la victòria amb un temps de 25:40, la segona posició ha estat per l’Alberto Moral, amb 25:47, i el tercer lloc per l’Arnau Marin, amb 26:18. D’altra banda, en categoria femenina, victòria de Núria Atienza amb un temps de 31:46, seguida de la tarragonina Sira Bo, amb el mateix temps, 31:46. En tercer lloc ha arribat Marina Suria, amb 32:43.

· Resultats Vila-seca

Per altre banda, Santa Coloma de Gramenet ha acollit la 49a edició del Cros Antonio Amorós, organitzat per la Unió Colomenca d’Atletisme, amb 1140 atletes presents. En categoria masculina, la victòria ha estat per Sofian Haddouti, amb un temps de 24:53, seguit d’en Yahya Khalfaoui, amb marca de 24:55, i tercer lloc David Duran, amb 25:00. En categoria femenina, les primeres classificades han estat de categoria sub 20. La Berta López, amb un temps de 25:55, ha arribat en primera posició. La segona ha estat la Julia Millan, en 26:35, i tancant el podi, Rocio Arjona, amb 27:42.

· Resultats Santa Coloma

El circuit gironí de cros ha viscut la tercera prova del curs, amb el 26è Cros d’Olot, celebrat als paratges de les Tries i organitzat pel Club Natació Olot, amb 500 participants. L’Aniria Mata ha estat l’atleta més ràpida en categoria sènior amb un temps de 17:59, seguida de l’Anna Pallarès amb 18:43 i el tercer lloc de la Paula Fabregat amb 19:15. A la categoria masculina, en Víctor Da Costa ha aconseguit la victòria amb un temps de 18:00, seguit d’en Pau Congost amb 18:25 i de Joel Vila amb 18:32. La Núria Tio i el Sergi Moreno han guanyat la cursa OPEN.

· Resultats Olot

Podi femení Tordera

Finalment, dissabte vam viure el primer cros del cap de setmana, la 2a edició del Cros de Tordera, tercera prova del circuit maresmenc. Unes 400 corredores i corredors es van reunir a la població del Maresme per competir pel circuit dins del Parc Prudenci Bertrana. La Laura Prieto, del FC Barcelona, va ser la guanyadora de la cursa sènior femenina amb un temps de 21:51, el segon lloc va ser per l’Alexandra Arilllo, amb temps de 22:35 i el bronze per la Sara Fràncès, amb marca de 23:00. En categoria masculina, victòria de l’Ivan Zarco amb temps de 17:11, per davant d’en Faissal El Meziani, amb 17:46 i en Mohamed anis Daas, amb 17:51.