Catalunya viurà moltes proves de pista a l’aire lliure

675

La Federació Catalana d’Atletisme organitza dues jornades dels critèrium de llançaments d’hivern d’absolut i de categories de promoció. Santa Coloma de Gramenet organitza la quarta jornada del critèrium absolut i sub 23, amb les proves del martell masculí i femení i del disc femení.

En el martell, tornarem a tenir la presència de Daniel Ruiz, Jenifer Nevado, Judith Sanchis i Sandra Pizarro. En el disc femení competiran Andrea Alarcón com a gran favorita, Olga Morraja, Ariadna Esteve o Maria Vega. A les 10 h es disputarà el martell masculí, a les 11.30 h el martell femení i a la 13 h el disc femení.

· Reglament   · Atletes admesos

A El Prat del Llobregat se celebra la primera jornada del critèrium de llançaments sub 20, sub 18 i sub 16, amb la prova del martell. Eric Recolons, Eloi Jané i Jordi Pizarro en categoria masculina i Georgina Alabart i Irene Escolano seran els i les atletes més destacats i destacades presents al municipi del Baix Llobregat. Els concursos començaran a les 9 h i finalitzaran a les 14 h.

· Reglament   · Atletes admesos

Dissabte es disputen diverses proves a nivell intern i de promoció. L’Agrupació Atlètica de Catalunya organitza un control de gener per atletes de sub 10 a sub 16, amb inici de les proves a les 9.30 h i finalitzant a la 13.15 h.

· Reglament

El Martorell Atlètic club organitza la 8a jornada del MAC al CE Torrent dels Llops del municipi del Baix llobregat. També destinat a atletes sub 8 a sub 16, la jornada començarà a les 9.30 h i la darrera prova es disputarà a les 11.50 h, amb la celebració d’un 1.000 m.

· Reglament

Al Barcelonès, L’Hospitalet Atletisme organitza un nou control intern, juntament al CE Universitari. Dedicat a atletes de sub 8 a sub 16, la competició començarà a les 10 h i finalitzarà a les 12.50 h amb la disputa de la darrera prova.

· Reglament

 

A Tarragona viurem el campionat de Catalunya territorial de proves combinades de sub 12 a sub 18, una competició que durarà dos dies i que tindrà inici a les 9.40 h del dissabte. Es decidiran els i les millors atletes de la demarcació de Tarragona en aquestes categories. De manera simultània, es disputarà un nou control de gener, amb proves, en aquest cas, sub 10, sub 16 i absolutes. Finalment, també el mateix cap de setmana, s’organitzarà un control de proves combinades absolutes.

· Reglament

El Pratenc AA organitza el II Memorial Llorenç Cassi, amb proves de martell i disc masculí i femení de categoria absoluta. Les proves es disputaran a les 15.30 h i 17.30 h del dissabte.

· Reglament   · Atletes inscrits

Finalment, al CEM Mar Bella, el Barcelona Atletisme organitza el proper diumenge el Trofeu Lluïsa Casanovas, una competició dedicada a atletes de sub 12 a màster, amb proves com els 60 mll, el triple, la llargada o la perxa. Començarà a les 10 h i s’allargarà fins la 13.15 h.

· Reglament