Palafrugell viu l’Encontre de l’Amistat a les pistes remodelades

367

El CA Palafrugell va celebrar el 28è Encontre de l’Amistat a les pistes d’atletisme Josep Pla i Arbonès. Ho va fer enmig d’una gran celebració, doncs aquesta va ser la data escollida per fer la inauguració de les pistes remodelades d’atletisme després del període de millores dels darrers temps.

A la inauguració van assistir-hi l’alcalde de la població, Juli Fernàndez, la presidenta de la FCA, Mercè Rosich, el president del CA Palafrugell, Manel Jofra i el regidor d’esports del municipi, Isidre Tenas. La presentació de les noves pistes es va fer en els prolegòmens de la competició.

La prova va reunir a tres clubs íntegres per disputar el 28è Encontre de l’Amistat i també l’Encontre Territorial català. A més a més, van participar d’altres atletes fora concurs a la vintena de proves de la jornada. L’equip guanyador va ser l’Atletica Arcobaleno, conjunt italià, en una prova emmarcada dins del calendari RFEA.

El CA Palafrugell, equip local, va ser el segon classificat i la JA Sabadell va acabar en tercera posició. Durant la jornada cal destacar els 63 punts del conjunt italià, amb la millor marca de Marco Gerola, amb 6.41 m a la llargada. La millor marca femenina de la tarda va ser Marta Mitjans, del Playas de Castellón, amb una marca de 2:48:74 als 1.000 m.

A més a més, l’atleta Beata Beltej, del CA Palafrugell, va aconseguir el rècord d’Espanya màster en el martell F55 amb 37.54 m. Va ser una de les notes positives de la tarda. D’altres marques destacades van ser els 53.86 m del martell masculí d’en Daniel Ruiz, els 31.54 m d’en Ramon Estapiña al martell M75, els 12.14 m de Daniela Fernàndez al pes, els 12.51 m de Carles Geronés al pes M45 i els 9:38:22 al 3.000 m de l’italià sub 18 Gabrielle Di Vita.

La vetllada va acabar amb un sopar on tots plegats i totes plegades van compartir les experiències viscudes durant tota la tarda, a més de l’entrega final de premis.

· Resultats