Santa Coloma acull la 2a jornada del Campionat de tardor

561

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest dissabte la segona jornada del Campionat de Catalunya de tardor a les pistes de Santa Coloma de Gramenet. Uns 350 atletes en unes 700 participacions competiran a les 12 competicions programades.

D’entrada, cal destacar que els sub 14 no tenen proves en aquesta jornada. Els sub 10 tornaran al triatló, en aquest cas, en les proves de 60 mll, alçada i vòrtex, tot i que també es disputaran els relleus 4×60 m. La categoria sub 8 sols disputarà les proves dels 60 mll i el vòrtex i els sub 12 els 60 mll, la javelina, la llargada i el 4×60. Finalment, destacar les cinc proves dels sub 16, els 100 mll, els 100 tanques, el triple, la perxa i el martell.

Les proves començaran a les 9.30 h del dissabte i s’allargaran fins la 13.20 h. Precisament, s’iniciaran amb el martell femení i finalitzaran amb el martell masculí. D’entre els atletes destacats, cal mencionar, primer, a Ashraf Gadó, Luís Raúl Ros, Mabintou Camara i Aina Gost, quatre atletes que venen de guanyar medalles al Campionat d’Espanya per federacions sub 16 i que els tindrem a Santa Coloma el cap de setmana.

A més a més, a la categoria sub 10, tindrem a dos dels guanyadors de l’anterior triatló en categoria masculina, Joan Rios i Dani Linares, i a la categoria femenina a dues més, Paulina Olivé i Bruna Vallribera. Destacar també a la categoria sub 12 a atletes que van guanyar medalla a El Prat, com Guillem Centellas, Roc Peña i Manel Güell o en categoria femenina Ivet Mondelo o Ona Ròdenas.

· Reglament   · Atletes inscrits