Tres clubs catalans als campionats estatals de clubs

744

Aquest cap de setmana es disputen dos campionats de clubs estatals.  D’una banda, Madrid acull el Campionat d’Espanya sub 20 de clubs, les finals A masculina i femenina, i ho farà amb un club català, l’Aldahra Lleida, a la prova femenina. D’altra banda, Durango acull el Campionat d’Espanya de clubs mixtos màster, amb CE Universitari i Avinent Manresa presents.

A Madrid, l’Aldahra Lleida torna a mostrar múscul competitiu amb el seu grup sub 20 femení, sent un dels vuit equips presents a la Final A, juntament al Playas Castellón, gran favorit, als locals de l’AD Marathon, GrupoEmpleo Pamplona, Atletismo Alcorcón, Image FDR, DELSUR Coop La Palma i Trops Cueva de Nerja.

L’equip lleidatà arriba a la capital estatal amb ganes de buscar una bona posició. I ho farà amb diverses atletes que han destacat durant l’any 2023. Meritxell Hernàndez arriba com a segona millor marca dels 100 mll, així com Carla Cagigós als 200 mll, Ariana Robles als 800 m, Marwa El Khouya als 1.50 m o Elena Sanz al martell. Amb la tercera millor marca arriben Diana Fernàndez als 400 mll, Gina Torres als 5.000 marxa, Laura Jiménez a la perxa i Estel Jordan als 2.000 obstacles.

· Web Campionat

A Durango, Avinent Manresa i CE Universitari arriben amb ganes de buscar podi al Campionat d’Espanya de clubs màster mixt, amb participació femenina i masculina conjunta.

L’equip manresà arriba a la cita amb atletes com David Díaz als 100 mll, Marc Vallbona als 400 mll, Sergi Martínez als 800 m, Salvador Amella a l’alçada i al triple, Jordi Lladó a la perxa, Ricard Torres a la llargada, Joan Busquets al pes i al martell i Carles Peig al disc i javelina, amb David Cervelló a la marxa.

Pel que fa a l’equip femení competiran amb Manuela Martínez als 1.500 m, Sandra Martínez als 3.000 m, Montserrat Prat a les tanques i Maite Marzo als 400 t.

D’altra banda, el CE Universitari també arriba a la cita amb diversos i diverses atletes de pes dins del món màster. Així, en nois, competirà amb Tomàs Blanco als 400 m, Tomàs Pallejà als 800 m, Jordi March als 1.500 m i als 2.000 osbtacles, Adolf Dieste als 3.000 m, Juan Carlos Herrera als 400 t, Lucio José Martínez a l’alçada, Josep Maria Mateo a la perxa, Alejandro Omedas a la llargada, Sergio Martín al triple salt, Joan Coll al pes, Eusebi Manen al martell, Dmitri Bufistov a la javelina i Federico Blanco als 3.000 marxa.

D’altra banda, l’equip femení estarà format per Núria Gabarró als 100 mll i 200 mll i Mercè Ribelles al disc. La competició es disputarà diumenge al matí a partir de les 10 h.

· Web Campionat